[PC/PS/XBOX] 破曉傳奇 Tales of Arise 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
會出更新,但我未試,有人話A9啲人話修咗變廢招
但我搵到A9VG篇嘢下面又有人留話貼吧話無講
未知真偽
會出更新,但我未試,有人話A9啲人話修咗變廢招
但我搵到A9VG篇嘢下面又有人留話貼吧話無
未知真偽
1.04修改魔神劍,連出數招後,攻擊%順落遞減
我係要迫死你地,吹咩
貼吧支那狗聽住先啦
單機game搞咁多野做乜尻
啱,都係支狗,巴哈台狗仲未有消息
隻game連簡中都無 支那狗收風邊會準
台仔有消息先算啦
1.03 只解左一個 PS4上面嘅 bug,
XBOX 同 PS5 都無呢個 update,
轟霸斬依然強勁
男主把受咀咒武器勁咁多
其他人嗰D仲廢過打鐵鋪最勁嗰把
咁唔公平
我覺得佢應該調低返小小轟霸斬 然後調高其他技
完五王
仲有4成左右
你都講你會刷同降難度咁你藥個消耗自然少左啦
除左1王9lv刷上11lv之外我冇乜得登刷過
我淨係想表達唔想刷嘅話有其他解決方法
同埋就算真係刷對比其他jrpg個遊戲節奏都唔會慢得太緊要
fast travel方便同埋戰鬥結算畫面整合左落地圖度
流暢度同節奏對比其他jrpg算係好親民
洛招武裝破壞者邊度可以練得快啲?
主角裝減AG消耗飾拎黎空中無限連虐小怪大怪/BOSS換盾女玩節奏game
同殺敵數掛鈎
法師招技到底點學

我見人地唔法合成都有隕石風暴
光熟練5千以上+風熟練5千以上可以直接學會
聽人講 唔確定
好多唔同講法

有人廿幾級都學到
DLC個啲CP減20%效果有冇期限定永久有效?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞