[PC/PS/XBOX] 破曉傳奇 Tales of Arise 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
擺明精英怪的level高好多。
你就算跟故事,見怪必打。支線的精英怪你都唔會夠打,一定要之後返轉頭

一係你就農
你高LV過啲怪就無經驗咁濟,農嚟都嘥氣
焗你買DLC
咁又未至於。
但唯有用連續戰鬥多除少補。
開技能
你地加密又唔用3層,其實想點
打完第二個城,真係想打9隻洛
無人島條龍咁屈
咁咪唔好比佢普攻到
本身無為意有乜DLC
只係覺得啲藥咁L貴啲錢去得好快就得閒釣下魚賣下錢
DLLM
一睇個DLC List
笨大閹咗Grade Shop落DLC我無乜意見
但搞到一係農錢,一係買DLC令NPC減價
DLC又可以令料理效果兩倍食材歸一
比錢買單機Game都好似手遊要課VIP咁
正game瞬間變垃圾
所以你見唔到啲dlc其實就唔覺有問題
魚蛋論姐

你知唔知魚蛋論點解架
同埋佢既DLC 好難見唔到wo
一開game 下面就有跑馬燈咁一行
坐營火休息又見到
咁又魚蛋論
PS有某啲嘢XBOX無,XBOX玩家要求PS某啲嘢下架
大家同樣價錢體驗唔同唔係提升自己而係拉低對方,先叫魚蛋論
宜家係上碟菜無比餐具,道菜係好味嘅但用手食有啲辛苦
但原來宜家話比你聽要再比錢先會有餐具比你方便你食
本來以為用手食係道菜嘅特色,結果話比你聽係收起咗啲餐具再另外比錢先有得用
如果冇買dlc一週目最好唔好玩困難
本來想玩下次等開局時已經比隻轉轉衝隻嘢清場
我玩普通睇劇情算
最仆街係買普版中完伏想要返豪華版嘅內容
但DLC要散買貴過差價好多
只要用多d營火煮食嘅素材同經驗buff
大約第3個國家就追得到lv同錢嘅問題
不過變相其他戰鬥相關buff廢曬
無人島呢隻算好 上天同放技有得cut 另一隻超極致魔物仲煩
第一個Boss 別祖都成15Level
點攪呀?除左課金/較難度
已經升到11啦 係咪無可能零死下完成?
「計埋NPC」
而家DLC入面既文物其實o係咪即係支線拎到既野?
強迫症除左練好d精準回避冇辦法
正常點都用d生命瓶掛
你SET NPC保命可以唔死, 我都係超LV咁過
有強迫症真係好慘
試下先 Thanks
都要自己唔死先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞