[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
如果一代重製 DOD都指日可待
一代劇情定音樂都好撚正
就算當初睇完劇透再玩都喊到痴線
重新再玩
6O提到commandar好少維修
重新再玩

間房仲好亂TIM, 至於點解佢知.....大家就幻想下
重新再玩

間房仲好亂TIM, 至於點解佢知.....大家就幻想下

原來係畀commander 飛左
6O
21O都特登準備左個場景比佢死
6O就乜都冇
6O
6O就乜都冇

都係孖女慘D

真正的鬥慘大會
6O
6O就乜都冇

6O有句多謝2B朵花
如果一代重製 DOD都指日可待
一代劇情定音樂都好撚正
就算當初睇完劇透再玩都喊到痴線

其實就算唔重製我都好想玩返一代,但係咪無PC版
6O
6O就乜都冇

6O有句多謝2B朵花

個時我以為係地堡走個時打死左佢
啲大陸妹惡過狗
我見有個女仔用2b做icon 以為佢都有玩nier 就叫佢2b
點知佢以為我講大陸粗口鬧佢 佢即刻粗口轟炸我 仲cap曬圖post自己wall想公審我
後來我向佢澄清左2b係女角黎 佢即刻del post
最後連道歉都冇 串過馬撚

香港邊到有得買隻OST CD?

之前行過信和好似有,好似買$300幾

頂咩,中文設定集同8BIT OST都冇貨

好貴啊

好貴啊

我唔怕貴但冇貨

好貴啊

我唔怕貴但冇貨

我見兩本設定集夾埋好似同隻game+DLC一樣貴
其實想問點解柏斯卡村d機械會失控同埋俾人追殺既?

因為佢地的所謂脫離機械網絡只係n2為左機械生命多樣性而“批准”佢地脫離,同亞當一樣自以為脫離左網絡

當然另一個理論係波娃係地牢整左堆喪屍出黎散左去村入面(有村民去睇羅密歐)

帕斯卡話無再收到造物主既指令所以無再戰鬥
因為佢地既造物主即係外星人一早收曬皮

帕斯卡話無再收到造物主既指令所以無再戰鬥
因為佢地既造物主即係外星人一早收曬皮

自膠以為你問點解唔再戰鬥

因為佢地的所謂脫離機械網絡只係n2為左機械生命多樣性而“批准”佢地脫離,同亞當一樣自以為脫離左網絡

當然另一個理論係波娃係地牢整左堆喪屍出黎散左去村入面(有村民去睇羅密歐)

咁點解會俾咁多機械追殺到廢棄工廠
不停loop The End of YoRHa
刷鑽石晶片刷到del game, 悶到嘔
有無人可以教我點打emil

我70lv去打,前3/4左右都磨得好順利,但下一秒突然間就滿血比人秒左,我都唔知做乜鳩

連emil到底做左啲咩去秒我我都睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞