[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
屌你老母玩左47粒鐘 剛爆機true end
我以為佢大我 剷左save
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

其他位好多都睇左攻略先玩
偏偏呢度就無
要sped run玩多次唔係問題
係煩 、刷資源 、解支線、升級 好花時間⋯
同埋我好憎玩工廠果幾關⋯

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
之後search原來真係會無
當真爆機算
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

Del save真係要勇氣既
上集都係要del save啦,啲日本仔第一次遇到要del save睇true end佢地讚多過彈
我終於知點解route AB係遺跡首音樂會同CD唔同
Route AB既音樂叫Rays of light,只係出現係2B未走之前,2B走左就變做shade。
有人想知再講
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集都係要del save啦,啲日本仔第一次遇到要del save睇true end佢地讚多過彈

Load唔番save果下個心那住那住

啲+5晶片無哂
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

啲+5晶片無哂

等記憶無咁fresh再玩多次
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

啲+5晶片無哂

等記憶無咁fresh再玩多次

好彩可以玩今期免費果隻metal gear過下日神
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集已訂
如果佢真係del save 有ending睇又唔驅
而家得個入game畫面
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集已訂
而家得個入game畫面

如果你覺得del save係為個畫面你根本miss左重點,而家係有一堆人放棄左save你先做到ending e,而家問你肯唔肯做出同樣犧牲,同上集唔同

當然隨非你唔使人幫啦
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集已訂
而家得個入game畫面

如果你覺得del save係為個畫面你根本miss左重點,而家係有一堆人放棄左save你先做到ending e,而家問你肯唔肯做出同樣犧牲,同上集唔同

當然隨非你唔使人幫啦

無錯 今集個del save唔同上集咁係為左個ending(even上集都唔係)
今集做得比上集更加smooth更加合理,我覺得如果你係好into隻game既話你遲早都會del 當然你未打爆哂啲野就del左就好可惜啦
遲啲再玩過啦巴打
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集已訂
而家得個入game畫面

Btw上集有咩訂
https://twitter.com/yorha_stage/status/918068767766093824

音楽劇ヨルハver1.2」の二号役には「NieR:Automata」で2Bを演じた石川由依さんが決定しました!!!

啊我要上集remaster同下集啊
點知係真del.
點撚算呀
未做埋emil任呀屌

仲有人唔信

偏偏呢度就無

我都唔信架
乜討論都唔睇
74小時爆機
當真爆機算

上集已訂
而家得個入game畫面

Btw上集有咩訂

ps3 game
呢排玩完E結局再上youtube補腦
先知有前作dod同Nier replicant

睇咗d片之後
唔明Dod e結局個聖母點出現
同埋人類同人工生命滅絕咗之後
Android點被製造出嚟

Btw音樂同劇情一流
呢排玩完E結局再上youtube補腦
先知有前作dod同Nier replicant

睇咗d片之後
唔明Dod e結局個聖母點出現
同埋人類同人工生命滅絕咗之後
Android點被製造出嚟

Btw音樂同劇情一流

Android係人類未死哂之前已經有,popola devola都係安撞黎,咁應該係安撞識自己製造安撞出黎
睇埋第一集啲劇情會明白多啲
個個追住2b流口水,我又真係唔太鍾意佢造型,反而孖女
爆完一次真結局
再重新玩過真爽

btw玩hard都一下死點搞
個個追住2b流口水,我又真係唔太鍾意佢造型,反而孖女

一開始淨係對2b有興趣
之黎a2剪左短髮
e,又ok wor
前排特價買今日終於true end左
想知第一個人係點過ending e
最尾揀NO可以KEEP SAVE?
有乜分別?
前排特價買今日終於true end左
想知第一個人係點過ending e

名義上要犧牲save救其他人
實際上跟本無呢個步驟,只係話你知del save會救人咁解
純粹包裝問題
最尾揀NO可以KEEP SAVE?
有乜分別?

Del save有多個opening wallpaper 一樣有結局睇
我覺得係個心態啦,del唔del好個人
想問下有d位有度門係到
然後有隻機械人跪地同你講唔住唔入得 最後會自爆
我完左abcde ending都未入得到
到底係咩黎
想問下有d位有度門係到
到底係咩黎

Dlc入口,有3個
想問下有d位有度門係到
到底係咩黎

Dlc入口,有3個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞