[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
玩緊hard 插晒減傷+6 hp最大+6先唔駛俾卒仔秒
有冇巴打序章Hard 攻略
Del 完save 再挑打左好耐都去唔到save point
次次打到雙臂怪個度俾佢一鋸秒殺
Del 完save 再挑打左好耐都去唔到save point

狂禁閃避/屈子彈

狂禁閃避/屈子彈

已經有 明明同打normal 探作一樣,硬係會中一擊被秒

狂禁閃避/屈子彈

已經有 明明同打normal 操作一樣,硬係會中一擊被秒
E結局del save後會多好多嘢睇?
E結局del save後會多好多嘢睇?

Del唔del一樣有得睇
會唔會有新DLC消息
尋晚完埋ENDING E, 但有野唔明想請教大家
A2 同座塔入面的孖妹之前係咪見過面? 佢地係幾時見過嫁?
係咪因為我冇玩前作所以有啲野我係SKIP 左?
點解A2 救完9S 之後, 座塔就塌落黎 唔明點解A2 唔即時走, 要同座塔一齊送死
點解A2 救完9S 之後, 座塔就塌落黎 唔明點解A2 唔即時走, 要同座塔一齊送死

我打爆左好耐都唔記得咁多
A2既存在意義變左由殺機械到照顧9S
可能因為佢已經完成左佢對2B姐姐既意志想搵佢班friend掛
同埋座塔本來係要射機械上去外面世界,印像中A2 ending係無射到?我都唔記得左 好想memories再blue d再重玩
好難玩
點解隻game無得save
好難玩

一死又重玩
好難玩

一死又重玩

你係咪仲係序章?舞唔掂啲操作就較左簡單過左序章先,入左第一章就可以係terminal save
好難玩

成隻game 最難玩就係仲序章

請用easy mode 過
仲日日開concert儲印花開箱

可能因為佢已經完成左佢對2B姐姐既意志想搵佢班friend掛
同埋座塔本來係要射機械上去外面世界,印像中A2 ending係無射到?我都唔記得左 好想memories再blue d再重玩

外星人死哂,打爆左紅衫女已經叫任務完成,所以佢番去Join佢d戰友

外星人死哂,打爆左紅衫女已經叫任務完成,所以佢番去Join佢d戰友

其實A2注定係個孤獨既存在

終於拎到nier個theme 聽yonah theme個心都係有啲feel

終於拎到nier個theme 聽yonah theme個心都係有啲feel

LOGIN得十幾日
邊度得閒日日開部PS4

LOGIN得十幾日
邊度得閒日日開部PS4

我都係叫我屋企人開 覺得仲好過NierAutomata個theme
pc版有無正體中文字幕
PS4玩完尼爾之後
已經冇買過其它game玩
PS4玩完尼爾之後

就好似上年睇完你的名字
三個月無睇過其他戲
PS4玩完尼爾之後

我第一隻玩既就係nier 之後玩完P5 HZD TLOU都覺得無nier咁大impact
好想快啲忘記啲劇情再打多次 不過啲音樂同感情已經入哂腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞