[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
有無無字title screen share?

最好齊曬
睇左nier上集D劇情,都幾撚痴線

上集果種係真係痴線,但我個人鍾意今集哩種感覺多啲

解emil任聽對白對到喊咗
特別係聽到佢叫出カイネさん
聽晚就要del save了
其實個白金杯係點拎

全成就未白金 我剩係買左騎動物個成就

拎完特香包已經瘋狂騎豬睇2b美尻
我淨係買左全pod強化杯,真心唔想刷料

刷零件刷左成個下晝

單純機械係雞係公廁

升哂39把武器做lv 4都仲好做過升pod
單純機械我屌你老母

我試過刷1粒鍾得1舊

你地係邊刷?都係刷BB仔?

https://www.youtube.com/watch?v=FI1RryWGzTM
再加運氣

呢個點係下面個層已經執到,同埋點睇都係BB仔個到近汽水機D

我做晒啲任就齊晒啲pod料 可能因為我平時撳住掃描行
本來想偷懶唔做個體95% 但玩埋hacking都差一個精緻機械 被逼做埋
解emil任聽對白對到喊咗
特別係聽到佢叫出カイネさん
聽晚就要del save了

仆街,第一次打一隻Game係一邊喊一邊打,跟本收唔到聲

其實我去到最後揀A2 9s 開左片都唔敢打落去 真係每一刀都都好心痛 但係9s既hacking又勁到痴線逼住我打
呢隻game逼我打返有意識既自己人係咪痴刷線

其實我去到最後揀A2 9s 開左片都唔敢打落去 真係每一刀都都好心痛 但係9s既hacking又勁到痴線逼住我打

再諗返起第一下好驚好驚逼住自己要停一停個度係2b自殺個度
Weight of the world呢個題真係開得好

邊個係Emil 屋企出面種月之淚

係你張圖度睇好似義體 一地都係

佢好似話呢種花越黎越少,所以佢要好好珍惜呢個仲有月之淚既地方?上集好似係kaine啊婆最鐘意所以emil用呢朵花去紀念大nier kaine佢地?

打完主線諗住喊完,點知打水都dlc佢播住spring rain 打個班機械...屌你又黎料

跟住入去遊樂場睇柏拉圖,我屌你仲黎

睇住班機械做奴工,睇番自己又係做緊奴工,仲有大半世做.....都好灰

打完主線諗住喊完,點知打水都dlc佢播住spring rain 打個班機械...屌你又黎料

跟住入去遊樂場睇柏拉圖,我屌你仲黎

睇住班機械做奴工,睇番自己又係做緊奴工,仲有大半世做.....都好灰

啊你講到spring rain我真係打到起哂雞皮
啲靚仔機械人比人造人虐待好撚慘
Plato個度雖然好短,但係個無力感真係好重,就好似自己一樣

佢好似話呢種花越黎越少,所以佢要好好珍惜呢個仲有月之淚既地方?上集好似係kaine啊婆最鐘意所以emil用呢朵花去紀念大nier kaine佢地?

係你張圖度睇好似義體 一地都係

呢堆係義體黎,我搞事咋
真係種左月之淚既係百貨公司樓下
呢度係emil 屋企門口,廢棄都市跳去某個水管再搭lift 落

激嬲左emil 之後會係度同佢打

id: 62385358

ending V 應該真係要咁

佢up咩

佢up咩

啦啦隊
Devola popola 奸巴爹

雖然知道最後會開晒C/D結局,但我當初比我揀,我真係猶豫左陣要用邊個先

就算知道會S/L開多次另一條線,作為第一次玩我都係想忠於本心

諗左陣都係忍唔住揀左9S先,見住9S由最初果個樣變到咁樣真係好唔忍心

ending V 應該真係要咁

雙胞胎都幾打得,hard mode磨左勁耐佢地先死

係囉,第一次打機打到眼濕濕,明明一早已經知大約劇情

e end個彈幕我玩第2次都喊到仆街

e end個彈幕我玩第2次都喊到仆街

另外我再睇多左好多次歌詞,始終都係覺得日本版係2b角度,英文版係a2角度。但係就係無9s角度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞