[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
仆街,第一次打一隻Game係一邊喊一邊打,跟本收唔到聲

係囉,第一次打機打到眼濕濕,明明一早已經知大約劇情

e end個彈幕我玩第2次都喊到仆街

另外我再睇多左好多次歌詞,始終都係覺得日本版係2b角度,英文版係a2角度。但係就係無9s角度

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

另外我再睇多左好多次歌詞,始終都係覺得日本版係2b角度,英文版係a2角度。但係就係無9s角度

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

唔係法文黎
佢創作左一種新語言黎唱,講緊係嗰陣時人類留下最後既語言

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

求日文翻譯
另求英文歌詞

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

求日文翻譯
另求英文歌詞

https://m.youtube.com/watch?v=gzM8Dv7nXLQ
英文第2條片好似有

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

求日文翻譯
另求英文歌詞

https://m.youtube.com/watch?v=gzM8Dv7nXLQ
英文第2條片好似有

不過到依家都係唔敢好靜既時候聽
會喊
今朝返工聽ost ,到而家做野個腦入面係咁loop緊bipolar nightmare 同vague hope ,首首都好入腦
今朝返工聽ost ,到而家做野個腦入面係咁loop緊bipolar nightmare 同vague hope ,首首都好入腦

唔敢係有人既時侯聽vague hope 唔想破壞左個感覺

可能法文嗰個就係9S?

有無人有歌詞翻譯

英文定日文版

唔係法文黎
佢創作左一種新語言黎唱,講緊係嗰陣時人類留下最後既語言

又比台狗fake咗

無嘅,第一下聽我都以為係法文,之後睇返啲Q&A定訪問之類先知唔係現有語言

依家日日返工放工得閒就loop ost
真係好正

依家日日返工放工得閒就loop ost
真係好正

正撚到
99武器Lv 4 d材料邊到刷最好?

Emil store

Emil store

買到冇銭

Emil store

買到冇

你地有冇發生過D搞笑野
剛剛醒起修理義體
有次玩到2b中毒個關
清完怪後見到格離有義體
心諗正喎,修理佢幫手打都好
點解修理完真係跟劇情變埋敵人
之後俾佢斬死左
你地有冇發生過D搞笑野
剛剛醒起修理義體
有次玩到2b中毒個關
清完怪後見到格離有義體
修理完真係跟劇情變埋敵人
之後俾佢斬死左
你地有冇發生過D搞笑野
剛剛醒起修理義體
有次玩到2b中毒個關
清完怪後見到格離有義體
修理完真係跟劇情變埋敵人
之後俾佢斬死左

打隻免仔果陣諗住執屍搵幫手點知變左2隻一齊打鳩我

Emil store

買到冇銭

點會唔夠錢
有機械折扣證lv4就得啦
A線去遊樂場all in本厚書,之後返去c線就賣哂佢
搵Emil買野買到冇成百萬好正常

Emil store

買到冇銭

點會唔夠錢
有機械折扣證lv4就得啦
A線去遊樂場all in本厚書,之後返去c線就賣哂佢
搵Emil買野買到冇成百萬好正常

唔同線物價唔同可以跳chapter洗錢真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞