[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
終於都del左save鳥
拖得太耐覺得越黎越自責
最後個彈幕都係忍唔住喊到成面都係眼淚
終於打晒26個ending
在輪迴的世界掙扎,就是生存的義意
拖得太耐覺得越黎越自責

未解支線唔想del
對唔住我係垃圾
拖得太耐覺得越黎越自責

未解支線唔想del
對唔住我係垃圾

慢慢黎 我其實都未拎哂d盃
但係好想知道哂d野(上集 a2背景 9s 2b之前d野)再玩多次
睇返其實隻game得18.5個鐘main story 但係感受深過哂以前玩過既game
真係好想好想睇埋devola popola 同a2既野 求下d想玩呢隻game既人買game玩
拖得太耐覺得越黎越自責

未解支線唔想del
對唔住我係垃圾

但係好想知道哂d野(上集 a2背景 9s 2b之前d野)再玩多次
睇返其實隻game得18.5個鐘main story 但係感受深過哂以前玩過既game
真係好想好想睇埋devola popola 同a2既野 求下d想玩呢隻game既人買game玩

devils popola 要玩前作,a2 係檔案,舞台劇同朗讀劇(?)
拖得太耐覺得越黎越自責

未解支線唔想del
對唔住我係垃圾

devola popola 要玩前作,a2 係檔案,舞台劇同朗讀劇(?)

autocorrect
拖得太耐覺得越黎越自責

未解支線唔想del
對唔住我係垃圾

devola popola 要玩前作,a2 係檔案,舞台劇同朗讀劇(?)

autocorrect

A2檔我睇唔到 bug乜左
不過唔緊要我已經開始重打
劉明
教學98,有無表可以對?

多數都係挑釁或者傳送去失效的汽水機

做咗,連線同唔連線死都試咗,仲係98
教學都卡
等我白金左就會del save,等我
等我白金左就會del save,等我

Del左save一齊玩多次
依家睇多好多野
2b起身個下咬左下柴
lm
劉明
教學98,有無表可以對?

多數都係挑釁或者傳送去失效的汽水機

做咗,連線同唔連線死都試咗,仲係98
教學都卡

咁都係去google對表啦 定你玩normal冇執過自己條屍
其實個白金杯係點拎
做完情報任首歌好撚正
其實個白金杯係點拎

$$$
做完情報任首歌好撚正

未做完就del左
要等返幾日添
其實個白金杯係點拎

全成就未白金 我剩係買左騎動物個成就
其實個白金杯係點拎

全成就未白金 我剩係買左騎動物個成就

拎完特香包已經瘋狂騎豬睇2b美尻
我淨係買左全pod強化杯,真心唔想刷料
俾三周目最後爬塔首bgm 洗左腦

最尾9s 同A2 上塔頂之間互相轉換正到

一開頭由爆左既地堡飛出黎一邊打彈幕一邊出製作名單都係

真係正到痴線

真係正到痴線

上塔過程真係好有張力
鏡頭效果發揮得好好
開始瘋狂打搞Emil
開始瘋狂打搞Emil

email
我睇返d檔案 好似係真身emil turnoff哂其他分身
但係我地仲未知真身係邊

真係正到痴線

上塔過程真係好有張力
鏡頭效果發揮得好好

地堡爆炸同爬塔 真係好震撼

真係正到痴線

上塔過程真係好有張力
鏡頭效果發揮得好好

地堡爆炸同爬塔 真係好震撼

地堡自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞