[PS4] NieR : Automata 劇透討論區 (3)

815 回覆
9 Like 2 Dislike
見個post上番黎...想問下之前音樂會送果個replicant 主題係咪已經無方法拎到?

你無down個舊野?我已經拎左啦有無辦法比到你

好似無得比 我果陣無留意加唔知會送個主題...最近先見到

拎到 詳情請睇下面條link
https://forum.gamer.com.tw/C_legend.php?bsn=60596&snA=32550

無此討論板

依家仲用唔用到呢個方法
我like完人入唔到playstationstore

我add左佢,但個動態搵唔番,求其他人or方法
有冇人知邊到有原聲大碟買呀

Amazon?

Amazon?

12月仲有隻replicant automata合併版ost同automata新ost

Amazon?

12月仲有隻replicant automata合併版ost同automata新ost

堅?我未買,因為個陣冇哂8bit版bonus cd,知唔知12月版有冇
堅?我未買,因為個陣冇哂8bit版bonus cd,知唔知12月版有冇

新嗰隻少好多歌得十幾隻 不過係黑膠design

新嗰隻少好多歌得十幾首 不過係黑膠碟design
Machine好得意啊 如果有綠色眼就好啦

個人覺得2B都無整得咁靚
果兩隻Machine仲型

我都覺 可能因為2b真係畫得太靚太unreal

2B 等dd 啦

同埋機械生命果種生硬嘅感覺都幾岩整哩種,反而好還原

好慘我屋企無位擺兩隻machines
想問下有冇巴打訂左12月20號出既人形們的記憶藍光碟中文版?
想知喺香港可以去邊到訂
想問下有冇巴打訂左12月20號出既人形們的記憶藍光碟中文版?
想知喺香港可以去邊到訂

https://www.facebook.com/PlayStationHK/posts/1557129710976345
想知喺香港可以去邊到訂

https://www.facebook.com/PlayStationHK/posts/1557129710976345

Thz
Pod042好串
Pod042好串

所以a2不停話想打佢

兩隻訂晒
兩隻機械諗起拎水桶倒油
係咁叫お兄さん

兩隻訂晒
兩隻機械諗起拎水桶倒油
係咁叫お兄さん

9s: 機械生物是沒有感情的
點解冇dvd...部機睇唔到bluray

Btw想剩係買上面的機械生物...真心隻2b唔好睇
blu ray 已訂, 都係搵ps4睇
有中文版劇本做特典, 好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞