貓糧資料庫(13)

1001 回覆
25 Like 0 Dislike
最近好多網店推介嘅Astkatta 主食罐真係幾好食咁開一罐170g 一隻貓全清
最近都買咗幾隻唔同味,開咗比隻貓,隻貓唔肯點食
肉絲罐嚟?
肉絲

紅罐食剩兩啖(可能因為無白鰹),淺藍淺黃嗰啲全清
睇過入面成分似零食罐
你地比新罐主子食 係逐啲溝糧 定係直接開新罐睇下佢地食唔食
其實我好想知到底astkatta 係邊度產地/公司?
佢d宣傳一直都話係「來自冰島」「from Iceland」
但睇佢個網唔似鬼佬嘢,又無寫明made in iceland
fb page 直情寫中文
google又好似得香港有賣
如果係香港嘢點解唔直接講
其實係有d奇怪
好似係香港牌子黎
但資料唔多
不過我隻貓都唔太食
隻衰貓真係好黑人憎 長食thrive搞到痾
轉咩都唔食 明明細個乜牌子都食
呢家淨係食thrive同挑嘴 踏踏寵鮮食少少 毛肉毛求唔食 蒸雞肉唔食

大家仲有咩推介 盡量唔想要魚底 或者有無咩成功教學?
補充埋
lily kitchen 唔食
好味小姐 細個已經唔食
汪喵無膠 唔食
怪獸 唔食
wellness signage, pate 唔食

little big paw 食少少

個表上面好少少既我都試過曬
再係咁真係餓足佢一日 再比返同一個罐佢食
貓貓生咗八隻bb 想買貓奶粉 kmr定rc 比較好?
唔食嘅嘢同我兩隻貓差唔多
市面上絕大部份牌子嘅非魚底罐都試過晒
最後留低嘅佳麗係
Thrive (好肚餓時先會食)
AATU濕包 (除咗鵝味其他都食)
汪喵鮮肉包 (4隻味都鍾意)
專食貴野
我果隻都係聽講德國罐頭 濃味d 你可以試下
made in thailand 囉
Wellness 有魚油係入邊?
姐係出去買魚油丸?
thrive係佢最愛 幾時都狗衝全清 可惜會痾
aatu未試下 下次試下 汪喵鮮食包細個食過一次都ok
應該係唔鍾意食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞