【幫手推!】幼稚園俾業主玩嘢打壓迫走!學生臨開學先無學返!

559 回覆
895 Like 225 Dislike
開得南澳都係啦
咪開咗囉 自己又唔睇清楚 文盲?
其實講到咁為家長好
幼稚園入面劃位做等候區唔得?
係都要人喺出面等?

都係嗰句, 佢講嘅呢堆行為, 如果係其他行業, 我諗俾報狗都有份
幼稚園就懶係有光環咁, onlun9
究竟有幾暴利先可以交一球租搞幼稚園?
幼稚園名有開?
搞得咁辛苦止蝕離場罷喇

既然人地講到明好憎你,就算夾硬做落去都係篤眼篤鼻學生家長都唔會讀得開心
我建議你話人哋唔啱同埋要人幫手之前
首先po咗你間學校嘅教育方針同理念
目標學生家長對象
社會責任同埋社區貢獻
包括你哋嘅學費先至再慢慢討論
其實...我哋係商場職員嚟
明白大家可以話抵佢死,即係佢哋都無咗份工。
但佢哋做兩年,真係見盡幼稚園大哂咁,日日都要我地搵保安,報警個個星期都搞小動作騷擾我地,呢啲唔係錢嘅問題,係幼稚園真係好仆街
學校註冊課室16個,可容納108個學生
8900蚊一個月
上下午班 108 x 2 x 8900 = 1922400
仲未計係收11個月學費
一百萬租,搞手望打和
我信真心為教育
請大家認清匪徒真面目

你賺大錢數銀紙個時又唔見你開post

做生意有風險好平常

賺硬仲有人打工
連登最多就係你呢種睇人仆街最開心...
"出生做香港人果時無諗過會有共產黨?“
"落街果時無諗過會俾車撞?“
"去餐廳食飯果時無諗過會食到曱甴?“

真心你呢種comment 真係好無營養
on 9 當日自己租個場!你條撚樣本身唔係想cap水,租咁撚貴個場把撚!想揾d有錢仔女讀la ,你一個月收幾錢學費ar
加價轉場咪得
橋就我諗?
收得呢個學費,交得呢個租,你都係當教育係一盤生意,唔鐘意咪搬去鄉村地方教囉

唔好講到自己好偉大,見到都想嘔
執㭍左佢
其實我覺得唔係咁簡單, carpi個位死過臘肉, 有人租1M一個月點會唔租
每個月100萬租金 都搞得起

食水咁深
老破咪得
茶餐廳表示:
喺呢個時代,我哋只係想盡香港人嘅責任,無論幾艱難都想餵飽每一個香港人,同埋支持一班廚房佬嘅生計,我哋只係想求公道,但業主真係想迫死我哋。

On9
蝗二代咁巴閉就發動家長攻擊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞