【幫手推!】幼稚園俾業主玩嘢打壓迫走!學生臨開學先無學返!

559 回覆
895 Like 225 Dislike
間野國際幼稚園好多鬼佬老師嫁喎竟然冇牙力
D家長排隊阻住個出入口,要搞到住戶/商場其他用家行落單車徑/馬路你又唔講
老馮要比你排? 自己搞唔掂個商場業主/管理處擺上黎連登
業主報警定管理處報警?你分唔分到?定係管理處唔理,業主派人玩嘢想逼你地走?一舊舊,睇唔明,呢啲嘢都係管理處負責。係咪得罪保安阿姐,冇畀利事所以玩嘢。私人地方通常差佬唔理,最多搵人睇睇,教你自己拆掂佢。你睇學校咪夾埋啲家長上BB kingdom 數臭個商場lor. 啲家長冇奶油唔反抗。
其他舖頭都係咁啦
得你地咩
唔係錢既問題?搞撚笑咩,你呢d教職員平時賺幾多呀?講黎聽下
等我同其他普通幼稚園比較下你抵唔抵幫都好
緊係唔係錢問題啦,例如你層唔俾養狗,管理處保安緊係搞你啦,係你租樓前無了解清楚先啫
香港多得你呢啲人
擺明就唔想租俾你地, 仲想做就早早搵地方走人啦
做生意包賺?
打一大篇野名都唔夠膽開正一pussy
商業糾紛講撚到做義工比人打壓咁
有咩咁惡行姐,你冇搞清楚就租關人撚事
幫推
比成百萬租都仲咁樣
巴打好型🙏🏻
求鳩其搵個無教學經驗鬼佬就話係老師
你收得呢個學費,證明你都係當教育係生意咁做

業主唔想租俾你或者唔肯減租有咩問題?咪搵地方搬囉,上嚟搏乜?
你係教職員如果冇份搞呢件事你就快D搵工仲好啦
洗乜幫你老闆出頭
而家擺明係你老闆柒左, 搞到彈野一獲泡咁
收人10 皮嘢一個學期你搵大灣區教師嚟教
幼稚園藍定黃?
識講英文就係老師啦,大把賓妹做
乜撚野,唔好下下拎香港人牌頭就可以扮被迫害。

你租個場之前,肯肯定有牌佬同你睇過,牌佬都會同業主夾,如果業主係咁既反應,而你又熟行既話,呢個位係肯肯定做唔到幼稚園。

你租左就要自己博,博唔中發唔到達出黎喊咩? 幼稚園生意近5年都收晒皮啦,極多做唔掂既賣盤,連D 大品牌都做唔住,你都仲要衡入去做。
藍扮黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞