【幫手推!】幼稚園俾業主玩嘢打壓迫走!學生臨開學先無學返!

559 回覆
895 Like 225 Dislike
賠錢退學費吧啦
https://www.myschool.hk/kindergarten/United-Christian-Music-Kindergarten

半日班全年學費 $97,900

D家長一年課成十皮比你地
咁基本既野都處理唔到 好唔好意思懶個商場
每個月10皮租都肯搞落去你地食水幾撚深

當我on9?

返大陸咪可以繼續做教育
全年學費$97,900,分11 期,即每期學費約$8900.
又唔見佢去孤兒院義教
樓主,幫緊你推,上水講兩句啦
乜都係「我地諗」同「我地以為」既話
不如都係打返份工算,唔好做生意
想像唔到點樣可以無plan就掉咁多錢出黎
香港真係好多有錢既on9仔好羨慕
嘩,屌佢老母丫,仲夠膽死開post叫人推
ON 仔 2 邊邊個富都都未分清, 講仇富
屌你開名就開名啦 仲要人去查

100萬租係個人決定
自己都唔肯負責任
仲學人做教育
仲上網公審個業主?
有買有賣

最尾果段 係咪以為可以道德綁架

推呀
大家幫幫呢間咁慘既幼稚園

掛做教育個牌收錢到收高啲,高尚啲
其實...我哋係教職員嚟
明白大家可以話抵死,即係我哋都無咗份工。
但我哋做兩年,真係見盡管理公司日日搵保安,報警個個星期都搞小動作騷擾家長學生,呢啲唔係錢嘅問題,係管理公司真係好仆街
嘩,仲要請大陸教師,使唔使賺到咁盡
屌你老味,家長信又話係唔減租+investor 唔再pump水?
講埋investor嗰part比人知呀嗎
搞清楚咩叫victim先啦

收一年學費10萬銀搞幼稚園做生意賺錢, 乜都唔清唔楚, 咁樣叫victim?
屌你老母收咁撚貴仲吹撚到話做好教育
比錢你報名上堂個班咪又係吱吱/藍屍
抵撚你死喇
我都想問呢個
正路你租果陣已經會講你係搞幼稚園, 而搞幼稚園係有呢堆配套....\
唔明點解可以簽哂約先後知後覺
真係教職員就搵工啦扮乜撚嘢
兩邊都係仆街, 大家食花生算
所以共富班地產佬就啱架喇
講到咁有心辦學
點解奉旨覺得d 嘢會咁順攤
業主點解要知你既業務細節, 你先係辦學果個

事前同業主訂合約果陣寫明咪無事
佢做唔到咪唔租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞