施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
你同d行外連登仔講冇用架
製片都未知乜wiki下就當知
拿 以事論事 撇除晒奶共左膠女權呢啲因素
明顯迪士尼仆街 最後應該私了賠錢算
支那同cctvb咪係咁囉 阿豬阿狗都改得劇本 出嚟咪屎咁樣囉
佢賠得一次就會有下一次
唔識計數,咪咁柒啦,羅生收五千萬分紅,套片收成二十八億呀,你話佢個套收唔收到八億
rdj 岩岩拍個時收50萬渣 是但一個都高過佢
佢mavel最後升到7 8千萬
不過都係迪士尼先比到呢個offer 佢
佢拍 d老篤都係2千萬
五千萬美金咁就冇左,俾我都嬲
製片點同製片人呀大佬
咁份約係規定左唔比同步上?
群戲 大女主Solo戲係有分別 而且呢套佢身兼多職 包括監制同制片
咁有好例子嘅,香港電影界以前好興呢樣野,特別係銀河杜sir,《一個字頭的誕生》同《暗花》導演都唔係杜sir,但實際上係杜sir拍
證明美貌幾值錢
佢唔肯拍直頭冇呢套戲,一蚊都賺唔到添啦
收你10%錢有幾多

仲有你未計d非金錢價值
一黎marvel,發行商,演員keep住個知名度,二黎又可以帶新演員新故事上場
marvel系列咁賣得就係因為每套都有少少位相連,等你好似追劇咁
所以有時d戲唔賣得佢都要照上
唔係靚就有錢 係勁靚加勁大波加叫作識做戲先有咁多錢
羅生個套都唔係個個有得分,而且串流唔係全球喎。迪迪尼喺串流收個數同佢喺戲院上差唔多呀(分脹後),跟本套片現在上唔會收得勁過個批大片,佢個勢比劇集攪到差曬
我真係笑撚死套戲佢有份拍嫁我估
唔係點會知得咁清楚內情
我上映第二日就去戲院睇
即晚已經係網上見到

果下即刻想屌出黎
杜sir編導出身係行內人 施嘉莉演員出身的係行外人喎 外行人凌駕內行人 你個諗法同林鄭月娥有得比
奴性重
老闆賺錢係應該
打工爭取自己權益係貪心
本身都唔會入戲院睇
要有幾戇鳩先會攞連登做標準
我去左睇4DX版,成套戲個節奏係開場就一直谷住谷住準備黎一場大爆炸,我一路等緊個高潮,等到結局個高潮都無出現過,感覺上《黑寡婦》係一套用超級英雄包裝嘅公路片,平舖直敘、淡而無味
做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞