施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
會等你搵佢做反派或者大粒野
最後一套戲反面
WB 好似比左好多錢
根本就係錢解決到既問題
宜家咁樣攤哂出黎真係大家都無癮
我諗最尾都係庭外和解架啦
disney: ok 以後用曬CG,唔使演員
美國隊長點會係一線尾 零演技提名 冇商業成功票房大作 根本三線都唔知有冇
Nanny dairy SJ單人女主佢男配 拍美國隊長前一套爆女大格鬥又係男配
果期希好多男演員都係咁,賣樣賣身材
佢當二線啦,起碼有人識
神奇4俠算商業成功票房大作 啩,雖然都係男配
至少唔係冇人識嘅蛋散
咁好認真咁講 今日洛基bucky=當年美隊 商業片做配角 啲戲又麻麻

依家一線好明顯係名利雙收嗰批 Leonardo Bale Rock呢啲 一線尾商業文藝票房都ok 係未上到位嗰啲Timothy Rob patinson
二線就係上位失敗嗰啲James Macvoy Michael fasching Jake Gyllenhaal
洛基bucky真係分分鐘三線都嫌高 識就一定有人識 但係點都唔會計入一線尾
agger
洛基bucky 其實都有D戲
但係比marvel 捧得起就預咗比marvel 困住
好難有其他發揮
Angelina Jolie
合約有冇寫做得差唔分紅呀戇鳩仔? 你做野做得差係唔係可以出少一半糧呀柒頭?
Marvel角色唔到你話爭就爭到,除非電影公司意屬嘅演員唔吼
人脈都好緊要,好多角色係朋帶關係
製片和導演會依照主角建議去揀配角
可以避免相處唔嚟
gwetheth paltrow就一線尾
Sj lost in translation已經紅la 最唔掂個陣都一線尾

Chris evans之前比盡真係二線中 最多係火佬 而家都無乜其他代表作
男角除左hulk, dr strange都唔紅 但都同sj紅嘅程度差好遠

反而成日話淨係識sj係black widow真癲
Gwyneth Paltrow係朋帶關係被起用
佢同RDJ係老友,肥水不流別人田
咁你以後基本上唔使睇西片
成個Hollywood都係所謂既左膠
睇marvel群戲嘅話點會睇佢
幾歲?
反正人老珠黃個樣殘晒 都唔知重拍到爆谷片幾多年 緊係去盡佢
Marvel 主角其實個個都係影帝影后級eg.偉仔
唔計尚氣
netflix唔見有得睇嘅?
ching瞓醒未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞