施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
very good ball ,告撚死佢
公司出少咗100蚊糧都告啦屌
唔放上串流 你套戲邊有人睇呀?
第一佢身價唔係淨係拍爆谷片紅﹐你淨係睇爆谷片知啲唔知啲就唔好咁大聲。淨係近年套JoJo Rabbit佢已經做得好好
第二人哋錢已經大撚把﹐佢又唔出名大洗亂用錢﹐佢告得可能只係為啖氣,marvel違約。個個簽完都違約重得了
Emma Stone都考慮緊告Disney
Avengers Assemble
你唔係淨係知佢拍過Marvel 下話?
咁美斯思朗呢
佢地應該多過明星
要點計
Marvel 點會冇人睇
我都唔認為佢地值
你條垃圾答左其他ching未,係咪唔洗出糧
佢套露西片都好正
佢唔拍套戲邊有得放上串流呀?
Disney: Lawyers Assemble
雷神間屋無記錯好似係幾千萬港紙
對marvel頭幾位嚟講真係濕濕碎
英雄片換人 係遲早嘅事
自己炒佢,好過第日俾佢炒
佢唔拍爆谷片又點有今時今日身價十級跳啊 咪講緊佢重有機會咪賺盡佢囉

鬼唔知佢有拍好多其他獨立電影咩 但係美國本土長期拎唔到獎嘛

為啖氣告人你都講得出 咁告完個五千萬係咪幻想佢拎埋去做慈善啊
如果唔係Disney 佢邊有得拍黑寡婦solo 電影?
講緊佢拍marvel片擺明為名利 你拉埋佢其他獨立電影護航把撚咩
https://en.wikipedia.org/wiki/Scarlett_Johansson_on_screen_and_stage

由Iron Man 2 打後計,其實得一套Lucy係佢孭飛又唔關Marvel事係收得囉
攻殼蝕本
其他唔係配音就群戲
Jojo Rabbit, Marriage Story, Under the Skin 搏拎獎又白果
攻殼話漂白呀嘛 而且有提名即勝利 反映左學院係歡迎佢轉型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞