施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
呢d 野唔好咁老定,律師其實同sales差唔多,水當事人打咁先有錢有名。美國好似係贏先分錢,好多律師會出力叫當事人打左先,起碼有得搏
伍家朗 何詩蓓 夠top未?
你自己都講埋原因? 唔夠商業所以佢嘅付出就唔係付出
有返十號八套經典代表作真係夠食過世
重有, 我唔係指責緊搵得多嘅人
我係指責緊令佢地搵得多嘅消費者
有道理,用詐騙方向有得諗,但要證明到事前有心咁做先得。
我覺得係仇女主義加上葡萄人哋搵咁多
總之賺少左 計埋條數先告啦
Joshua Daniel Hartnett
最撚紅果期, 又珍珠港又黑鷹15小時, 唔想拍太商業嘢走去拍細片, 跟住連仆幾套, 跟住就沉撚到唔知去咗邊
你依家講緊係運動員之間收入差距大
你一開始講緊既係運動員 vs 明星收入對不對等
唔好中途轉移問題,偷換概念
夠唔夠食過世就睇幾大洗架姐…電影界我一時諗唔到例子,但音樂界mj同打拳既泰臣都係洗錢洗到破產
咪係, 美國商業運動市場大, 睇下美國棒球, 美式欖球運動員咩身價先 😂😂😂😂
佢地搵得多唔多的確係由大眾決定,睇既人夠多,佢地聚焦夠多,一樣有肥約有sponsor
細個覺得佢勁撚型
放棄咁多機會
唔知佢有冇後悔過
MJ 又係唔使講, 佢個夢幻樂園洗幾多
泰臣就算鳩數, 打拳職業生涯一般都唔會太長, 力架係咁上下
你搵到份咁嘅合約我切
樓上講到荷里活做演員好似好撚易撈, 大把演員撈唔起中途離場
佢地係對錢/數字無咩概念,佢地只知自己有好多錢,習慣左有錢就亂洗,於是好易俾人呃
班小學雞撚識咁多野咩
岩岩睇wiki, 其實佢keep住有片拍,只係無套收得/出名
套戲好似係佢idea 黎
冇佢可能冇呢套野
都唔知條友有咩好拗
運動員又好明星又好
多人睇 商業價值高就身價高架啦
醫生有上過電視都收貴啲la
覺得明星就唔值咪鬧個市場lo 鬧啲人做咩咁鐘意睇 咪鬼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞