施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
弱智迪迪尼
左手打右手
開始波下垂
disney+睇要另外比錢,不過戲係院大獲
痴線M狗最鐘意老屈,有人話過佢唔可以同奶共尼狗咬狗爭狗糧咩? 邊個咬贏關人鳩事咩

佢有合約喺手拎去維權好合理,同時佢(自稱)收五千萬拍套爛片出黎亦都好好笑喎,奶共尼被人當水魚咁斬都無人會唔高興,M狗成日想借d意轉移視線幫套戲洗底
拍下D爛鳩爆谷戲就收幾億
係咪好搵過強國D陰陽合約師
同荷里活玩分紅 佢地可以計到return of the jedi 從來無賺過錢你點同佢地玩 收千幾萬美金拍套片都要告鳩人
而家得我一個話拍得差咩? 入M記po同影評po睇下,連自己fans都唔撐啦
好難講,迪士尼出咗名願比錢唔願輸錢,有隊一流律師團隊背後隨時候命,上得庭好少輸,祝條女好運
其實你係咁自問自答攰唔攰
見你次次都打一大段嘢 係咁M狗M狗
關咩事果5000萬係base on戲院票房按百分比咁計分紅 你話佢票房仆直而無 咁都叫合理
但係因為同步上disney+而令到票房下跌就係disney既問題啦
同埋你話套戲爛都要有票房加disney+兩邊既觀看人數先可以做比較架
成班盲反撚
兩大地上最強律師團隊迪士尼同任天堂,佢哋真係真正嘅雖遠必殊
地表最強律師團隊
又自問自答? 上面條傻鳩追住我咬左4 5個回覆你扮睇唔到? 我block左佢呻兩句又要比你屌? 套戲咩評價一早有公論,而家忽然黎過維權就有人想拎黎洗底? 唔撚係吓嘛?
明明半個月前成個影視台屌緊套戲爛、d特技又假,咁多人忽然失憶?
同人傾好分成之後自己搵平台賣唔分錢俾人, 唔知算唔算詐騙添
同之前有間支那公司一樣, 整隻手遊係appstore上但game入面整個內購跳過apple唔俾apple分成
女權撚收皮
雖然係應該迪士尼唔岩
但女權唔抵幫
呢句真係名句
無人理隻賤種自己刷存在感
想知你食開咩
係 佢文藝片已經紅左 轉拍商業片之後都係有票房號召力 當年露絲全球大收四億 marvel人冇幾個做到
我諗好多人真係剩係識黑寡婦
本身佢仲紅過Chris evans
即係咁,我個角度係本身套戲拍得差,票房重地支那又上唔到,再加埋武肺,第一周靠fans撐住、第二周得街客票房會跌係好正常,就算無D+,有幾多觀眾願意入場? 好難講,D+影響到幾多呢點見仁見智

其實埸官司個重點係迪士尼同SJ份合約,將套戲放上D+算唔算違反協議,D+到底對戲院票房有幾大影響,雙方交資料去比法官決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞