施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
咁咪只係代表水平高所以咪贏到囉 關有獎互鬥咩事呢
至於垃唔垃圾又係你自己無喇喇強加上去

咁你到底想表達乜
講到尾SJ咪又係冇獎之下比你拎去同兩個影后比較 重實牙實齒話SJ水平高兩個影后一班喎 學你例子佢咪連門檻都未入到囉 低能仔
前面大大隻字用奧斯卡雙提名幫SJ打飛機
而家又話奧斯卡有失公信力

難為你重同件無腦嘅互相取暖 講黎都浪費腦細胞
奧斯卡係對演技既認可但唔係唯一既標準
屌你個傻閪真係癲狗黎
我只係話我認為sj比佢兩個好, 你就話我實牙實齒, 你冇撚野呀嘛
比較正路都係相對架啦邊似你個on9仔咁當係絕對
點解拎佢兩個黎同sj俾就代表捧高sj/踩低emma/jennifer/呢兩個正垃圾?
你由頭到尾都覺得sj高攀, 因為sj冇獎, 唔配同兩個影后比
呢到係你本身一開波就睇唔起其中一方, 呢到我幾時有話emma jennifer本身垃圾唔值拎獎?

我頂盡都係笑Saoirse Ronan, 但我唔係話佢做戲唔好睇/垃圾
吓 一開始唔係你自己係要為野黎比較咩?
又拉埋其他女演員講水平高低好似自己見解好專業咁笑柒人
到我駁返你所謂見解幾咁on9 而家又學人惱羞成怒?

我由一開波已經講明班人高估晒SJ 佢距離一姐地位重有一大段路行啦
洗你而家先提乜睇唔起一方咩 唔知頭唔知路衝出黎柒
都唔知你駁咗d乜撚野, 講到得你一個知道佢兩個一早拎咗獎而sj冇獎咁
你鐘意奶oscar係你嘅事, 你咪慢慢打飛機

我係比較呀, 我係覺得sj唔差呀, 唔差過emma同jennifer添
但唔係比輸就係垃圾, 講極都唔明咁撚蠢都有
荷里活一大堆三四五張野老戲骨都未有獎

我一句"我認為"你就跳撚哂制, 我幾時有話自己專業, 邊似你下下要人認同
撳完負評當自己贏咗咁低能都有
要比較又係你自己 開口埋口話垃圾又係你自己
明明我一路都笑鳩住睇你cm
而家好似你得一個講唔過就跳制嬲嬲豬喎

BTW 撚係我咁得閒負皮你咩 要負我就一早負咗喇 on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞