施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
Agger
好彩大部份正常人
套戲拍得差就係導演責任,所有人係現場都跟導演指示辦事,責任唔係佢到係邊個度?成套戲係唔係scarlett johnsson揸莊我就唔知喇,畢竟人地係美國拍,可能套戲你有份拍所以你知咁多野啦,咁講法就你啱哂,scarlett johnson唔啱啦!
係商業角度來講,如果份合約寫到明係睇票房分花紅、先係戲院上既話,Disney係真係自己on9,係應該告

外國不知幾多人買disney+又唔貴,大人細路老人家都岩睇,真係會令票房少好多,但Disney自己係賺到盡

至於你話有無5000萬花紅咁多...End game好似成20幾億美金票房,d人又餓左咁耐,真係隨時幾至10億票房都有
見佢撐登就已經知佢垃圾啦
又左膠
未必只係為佢,可能成個電影團隊收入都會少左,佢唔為自己都要為下其他有份拍既人既飯碗
其實係迪士尼仆街

你同步咁有d+既點會去睇
訴狀中還指出,早在新冠肺炎疫情在歐美爆發前,史嘉蕾與她的團隊曾就《黑寡婦》在Disney+上架一事,向漫威與迪士尼表達關切與確認。在2019年3月的email中,漫威的法務長Dave Galluzzi曾說《黑寡婦》的發行會堅持傳統戲院上映的模式,並表示:「我們理解如果計劃有變,我們必須與妳討論並達成共識,因為合約是以(非常大的)票房分紅為基礎。」

咁都告唔入我切
Scarlett收少5000萬美金 嬲豬都好正常
話晒都最後一套就比人賺啦
抵鳩死,左膠垃圾
咁反左面之後仲拍唔拍?
狗咬狗
Scarlett左膠還左膠,宜家迪屎尼出少咗糧都唔屌得?
有冇中文字幕?
搵水姐…呢兩年有幾多戲開,心照我諗佢告得應該都有把握cut deal或者贏先告,話哂人地啲律師咁撚勁
關週邊收益同相關版權乜事,
上面話收十億,你估套套係,得八套過,有四套唔係 Avengers,佢唔係以為自已個套係個四套級數,而且Avengers: Endgame收近二十八億,羅生先分紅五千萬
痴撚線M狗,笑《黑寡婦》拍得差都要被人追住咬,明明套戲連其他M記fans都唔撚撐,個個都負評
米老鼠勁狗
Scarlet 好似例外 首先佢本身紅 其次佢係漫威佢自己既地位應該只係羅拔仔對落 (講紅翻紅既羅拔仔)本身佢人工應該仲高過羅拔仔啱啱拍
連登仔:套戲咁屎,憑咩收錢
其實最初scarlet 係紅過Chris evans
屌你咩錢黎架哥仔 俾你都會啦
連登仔憎人富貴撚識諗呢啲咩 連登仔出名嫌錢腥清高嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞