施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
Disney+收皮啦
當日華納上ww2同步hbomax時
都同gal gadot傾掂數比1千萬佢
美國隊長拍marvel之前都唔出名
當年Jack Nicholson曾經數次拒絕扮演Batman Joker.... 於是
Warner Bros答應分紅,傳聞佢賺咗『起碼』5千萬美金,當時係好多錢
佢拍完之後發過豬頭,自此半退休狀態,一直都玩票性質咁接戲

1989 Batman
Budget $35–48 million
Box office $411.6 million
講真scarlett johansson係靠谷波上位
以佢嘅質素hollywood大把,排隊都未輪到佢
咁都要抽公屋L水
應該要額外比錢哪
個個對賭喎,收六拆價,換所有週邊收益的百分比(唔止票房),包玩具、小丑形象版權收入。個時英雄片食屎多呀(你估現在咁),佢有眼光。冇記錯,最尾係收到近九千萬。
Disney 一步有違合約既安排,一邊將票房收益轉移到串流平台市佔率維持利益,一邊巧妙減少支付比演員既成本,點解唔告得
花生花生
台幣好撚少啫
佢仲要係掛帥果個
Disney有冇後悔無比錢佢
笑左
Hollywood 其他人冇波?
得佢先谷到波?
其實應該差唔多有 我見好多舊卡通片同埋2021新出嘅紀錄片都已經開始有廣東話配音 之前Luca香港仲未上映就已經有埋廣東話配音同埋字幕.
其實最大問題係迪士尼冇好似wonder woman 咁同佢傾掂左先放上串流
之前華納堆戲要上HBO MAX都有比啲演員導演屌,不過我諗佢地冇再屌就應該拆掂左
你不如睇返lost in translation
佢就係靠呢套上哂位
師兄搵到一分鐘佢係露哂條波罅等大家再討論落去
本身20年中上嘅話份約應該至少幾年前簽定,就一定冇預到要同時放上串流
佢肥夾矮,童顏大乳,突圍而出
荷李活真係一線個啲 唔會同你爭Marvel 角色
咁講全撚部導演都可以告鳩啲電影公司咁濟
你果啲叫干涉創作
是但啦
女人vs 奶共老鼠
打和啦
套戲真係靠佢賣啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞