施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
有呀, 全部三線細片
Chris hemsworth 就真係得個殼 靠漫威起家致富
Chris Evans 本身都有主角做既 不過係到隊長爆肌爆紅多再層
的確係 , 雷神之前都係啱啱出道新仔, 拍得三套片
同第一條友講但又覆第二條友 人地嘈返你
你直接啲講覆錯咪完事 俾啲氣量 係度咩最高咩grade 就咩grade 廢話
製片係負責創作以外嘅野
仲有尊尼特普
米奇太大貪
會唔會係澳洲有電視電影作品?
覆乜撚嘢錯?第一日上連登?
木錢嚟得太易太快
財富同佢本身能力同認知唔匹配
好多都理財不善,一係輸一係俾人呃
仲有大洗到爆
Johnny Depp 用煙花射自己個fd骨灰上天,一個月飲酒都飲過百萬
其實又好難搞既…

佢唔跟女權個勢去拍可能俾觀眾屌佢又拍埋d男人做主導既戲性別定型女性。

但跟左女權個勢,d觀眾又身體好誠實咁唔入場睇
19律師一定有
不過Scarlett Johansson又唔係第一日出黎撈
Disney係行內有幾惡唔通會唔知咩
佢而家請既attorney就有贏過disney既戰績
香港地好多人都係 上一代啲人搵到錢但賭炒股票輸哂 九七前地產個個月大把人可以搵到幾十萬佣 但真係發到達既無幾多個 吳孟達早期好紅都搵好多錢 都係無用
香港做綠葉既片酬其實無想像中咁高

片酬條數就咁睇好似好大咁,但1套戲拍幾個月,開戲又唔穩定,除返開其實唔係真係太多錢。以前d藝人又得出埠可以幫補下,無依家咁多廣告/副業。

所以d藝人好多時都想搞生意就係想係無野做時都有d收入咬下。
其實可能真係要睇下合約分紅既觸發條件
如果係到一個票房(eg.800m usd) Disney就要俾全額獎金。咁個門檻就比較高,Disney可以提有說服力既證據表明Disney+上架與否唔係影響觸發條件既主因
如果係以不同票房下出既累計獎金,黑寡婦勝算高好多
:因為女人係雞
某個應該得
想講如果你話吳孟達既話佢未拍星爺前未真係做綠葉前已經紅同搵到錢 係自己衰賭輸撚哂
我諗起麥包姐
麥包呢啲算啦

唔係話針對cctoy
但弱智言論多數都係出自cctoy
反咗好耐
成班marvel都係撐登左膠嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞