施嘉莉祖安遜不滿《黑寡婦》同步上串流少收5000萬美元分紅 怒告迪士尼違約

457 回覆
565 Like 22 Dislike
Marvel佢身價好似係第二 第一Ironman
而家唔知有冇變
整返個跨平台收視咪得囉
好彩拍埋呢集就完
抵告啦,迪士尼真係狗閪嚟。人地片酬基於票房簽約,你之後乜都無講就disney+同步上,disney+嘅sales人地又無份分,咁大間公司可以咁撚on9
第一日上連登?
莊臣波好大
請支持莊臣
係時候發起攻擊迪士尼啦

兩邊都抵撚死
你知唔知咩係製片?
鋪排關製片事真係笑撚死我
識玩
個角色都死左
狄狄尼支持平等都告,說好的大愛?
你個名
公司賺盡=on9?
竟然咁美國隊長同Thor排幾多
份合約邊個寫咪邊個on9囉
咁你又知唔知咩係製片?

電影製作人(英語:Film producer,日語:映画プロデューサー),又稱電影製片,是管理整部電影、電視電影或電視連續劇拍片的專案管理工作[1]。有認為中文中使用的製作人一詞起於香港電影業[2]。

工作性質好比商人一樣,包括:資金籌措、尋找或購買電影劇本、尋找演員和幕後工作人員、尋找合作廠商,聘僱、任用與人事調度,控制預算、監督和控管拍攝日程進度等,讓電影能在合理的時間與成本下完成。在拍片過程中,製作人的一舉一動都容易影響到整部影片的品質,是不可或缺的職位。

在商業電影發達的地區,許多經驗老到的成功製作人可以要求拍攝何種走向及風格的電影,甚至乎凌駕導演成為電影內容的主導者,成為電影製作過程中權力最大的人,佼佼者包括謝利·畢咸瑪、祖·舒路華和喬治·盧卡斯等。
36咋咩...以為4x了
講撚到你知份約點寫咁 入稟=判撚埋
點心佢唔再拍
段野無錯呀!咁劇情鋪排關製片咩事?
infinity war Iron Man 好似有?
Disney用手段搞到佢收少左緊係告啦
拍戲做義工咩而家
拍之前唔講明會同步上根本誤導人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞