政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
又用呢招 幻想人推人去打針
你邊句見到有人推人打針
個個都係笑鳩你講啲嘢on9
你本身有長期病 暗病 三高 血管 心臟問題都打就緊係大機會出事

咩疫苗都有副作用 真係睇人 同食藥一樣 你對呢隻藥敏感 其他人就乜事都無
我淨係見到有人真係貼不良反應既圖出黎,你地扮見唔到咋啵

好心啦,咁選擇性回覆仲學人係到扮理性討論

而我一路以黎既言論,都係講唔好咁急打住,有咩衝突?
駁唔到又作故仔spin
洗乜作,自己打啲keywords, 日本 疫苗大撚吧啦
日本人對疫苗既睇法你係用中文keywords search
岩岩睇south park
Mr garrison 反疫苗個part
極似連登仔

Bloomberg data 日本接種率指數式咁上升 照呢加個速度2個月打晒75%人 每人2dose
又想點駁
https://m.youtube.com/watch?v=4pCz_meQInY

可憐

怕你唔識英文,先打中文比你等你睇得明咋
At this pace? 發生左先講啦
你條片2個月前2%接種
而家30%喎
你知唔知日本幾時先正式開始推疫苗
struggle奧運前大量接種唔等於民眾唔肯打
救命
你真係弱智唔係扮
咁點解指數式上升緊
日本人點睇疫苗
日本都作數據逼害香港係咪
咁多人覆佢 都話扮睇唔到
係咪你扮睇唔到ja
幾多人覆佢呀?夠你地覆我覆得密?
條on9仔死撐都好辛苦
一陣又話政府公布數據唔信
連登仔咁
之前都拎日本出黎講
比埋數據接種率直線上升又唔信
ug扮醫生講兩句就當自己專家反疫苗
下,日本啲疫苗多到可以捐比台灣啵,係搶手既仲可以捐比人?自己國民都打唔切啦
真心連登仔講既野都唔知有無一成係真
睇落你地好辛苦咋啵,講左咁耐都係得我一個打你地咁多個唔好spin到咁遠啦,回歸初心,駁左「cheap過slut做免費白老鼠」既point咪得
追左好耐post
睇住佢死雞撐飯蓋真係鄧佢辛苦
咁多疫苗不如一日打哂全國人口好唔好
知唔知2個月打30%個rate係幾高
講到接種唔洗場地人手咁
你作為antivax既弱智,搞笑能力都唔弱
其實你係咪覺得自己識啲小學雞都識嘅英文就好威
你作為推打針既人,咁有公民責任,不惜犧牲自己身體,都要為藥廠提供寶貴既前期數據,你都好唔話得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞