政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
睇你第一句已經笑咗
你夠冇post 班健康朋友嘅圖啦
人如其名, on9無藥醫
小心mon post 狗睇左陣間搵人祭旗,又乜七煽動萬能key, 真係咪鳩up呀
邊日邊間醫院?識人可以check到
幫你fact check完就更加多人信
好L煩呀你班打手,
人地俾咗圖你, 又要discharge slip, 又話人唔肯俾錢攞copy......
如果俾discharge slip之後, 使唔使自拍一張, 証明自己呀?
你唔認係pr, 都冇人信
澳洲sky news 俾 YouTube ban 之後, 網媒對疫苗新聞謹慎咗好多
SALES 佬 ,推廣 ,負面都淡化
想人自爆畀人到佢滅口?
想人自爆畀人搵到佢再滅口?
你唔信就死開啦
水人自爆, 你係黑狗呀?
原來宜家唔可以fact check
佢上面都話報咗立場 即係都想多啲人知啦
唔信就要死開?唔可以選擇踢爆佢?
好驚check到係吹水呀? 定條友係你分身呀?
。。。咁你有咩高見
我同事個親戚(13歲) 係疫苗中心打完第一針後當場暈左,
依家無新聞報過

你唔講出黎支疫苗咁危險到後面死仲多人
根本最聰明做法係可以唔打就唔打住
一嚟呢隻毒根本冇可能完全消滅
二嚟疫苗係永遠跟唔上病毒變種
三副作用
四等啲打左白老鼠過多幾年睇吓會點
五我相信遲啲會有藥/其他療法 係改進左冇咁大風險嘅去醫呢個病
六呢個世界冇可能每一個人都打晒針 加上而家又話打多第三劑打晒針又中 根本支野效用都成疑
所謂屏障根本鳩吹 再遲啲好多國家可能放棄抗疫都唔奇 睇吓你想打針死定中隻毒病一場 打針出事率仲大過中隻毒
話說星期六去左食飯

搭枱
:你有冇打針
:有呀,打左
:打邊隻
:復必泰
:有冇咩副作用
:心口痛左幾日咁
:我全家都打左,唔掂呀
:咩事呢
:死哂
:咁你得番一個人咪好慘?
:死埋
咁似我同事個親戚
有冇人讚過你風趣?
樓主作得唔夠誇,唔夠好笑
跟本無所謂Covid-19 係咪存在,無人問,New world order 壓迫下,政府無聲出。
粒病毒係邊,有無良心醫生問過?
再推
你最好笑
全球的人都係fear

連登仔如果2019年個班,一定唔會好似呢家咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞