政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
即係你指打咗針嘅人
係幫藥廠試緊unknown side effect?
咁想問下你有冇食過任何一種藥/打針?
Technically speaking冇任何藥/疫苗可以否定完全冇unknown side effect

麻疹疫苗面世至今先唔夠60年
其實你都係幫藥廠試緊麻疹疫苗60年後嘅長期/未知副作用

咁你對於你未夠一歲已經打咗針
成為你口中嘅「cheap過雞嘅slut」有咩睇法?
你廢就梗架啦,唔好拉我落水,你地鍾意做白老鼠係你地既事
佢會無視你講既unknown side effect然後話個啲疫苗係well developed
叻仔,你都識擔心我地同你討論會唔開心
本身都幾唔開心,不過睇耐左認清左你係弱智,發現你講野又幾搞笑
中國仲仆街,發明病毒
你話我係咩,唔通我就係咩我現實做咩野,有咩成就,我過到自己咪得,但純粹係打針既角度,我唔會打囉
又唔早啲貼
到真係駁唔到先貼仲柒
走住嚟屌嗰隻
都唔知邊個駁唔到邊個
我覺得你係弱智姐,opinion黎
唔打咪唔打,你鐘意啦
只不過你發表既論點係零分咁解
我覺得你地係到幫政府谷針好搞笑姐
你有咩要我駁
Come on

Anyway順手回應下做咗slut有咩感受?
我未做過真係唔知
又loop返去玩標籤
我無講過我支持打針,咁又如何谷針?
你反疫苗反到啲論點成個藍絲咁,無視一切邏輯同事實證據都算
你用錯誤既source去嘗試prove你既錯誤論點,去玩辯論已經係零分輸硬,同你做反疫苗既隊友都頂你唔順啦
反駁你就俾你話谷針,真係笑撚死人
+1
唔敢打第二支
你問下你呀媽咪知
輸唔輸唔係你決定既,當自己係裁判?好撚尷尬呢到啲人真係
我媽咪唔係 所以佢都唔知
但你係 唯有問你

咁有咩要我駁姐
你覺得會存在一個辯論可以容忍到你咁大量既邏輯謬誤,錯誤引證同用個人意見當做論點叫人反駁?
佢答你冇問題可以打 你打完出事你可以番去揾佢
咁佢就大把手尾
老鏈都答唔建議但唔反對 咁佢唔洗上身
咁醫生咁答其實都好正常喎
都係一樣唔敢答你
佢都有自知之明 佢就係on9果個
打針最開始個排先有個面癱搵新聞報 人地spread 開搵幫手je,唔洗話人唱通街咁難聽掛,"話說你屋企人做雞的話 你會喺social media唱通街?" 呢句就合理啦
我今日打完第一針後4日
成日都覺得頭暈(行行下企唔穩個隻) 心口痛(好似有野責住咁)呼吸唔順 頭痛(太陽穴位痛到好似比好多條橡筋cool住就爆咁)
所以話 走得郁要即刻走囉!
尋日朝觀塘又一件29歲突然猝死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞