政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
聯合急症🥲
夠訓 每日至少訓9小時或 12小時以上
早餐未起身就無食
翻工要
數學家
咁要點計
係啊 我仲有心口近胳肋底舊骨都痛
瞓喺度就會特別痛
背脊嗰兩舊骨係極痛 刺痛那種
我有!我都係右手手腕抽住痛 仲有合實拳頭嗰陣時啲筋又痺又酸 我都係三個禮拜
平時唔係用電腦做嘢多 所以唔係勞損問題
政府識咁諗就唔會咁處理陳同佳件事 社運就唔會愈演愈烈啦
連登不嬲平行時空
幾時有spin過?

我一開始係講緊醫生疫苗接種率有87%呢個數據係政府公布出黎,完全無可信性,跟進你就同我拗話唔好盲反政府做人要有批判性思考,我就基本上就答返你,用人勿疑,疑人不用

第二你叫我唔信自己政治都信下外國既數據,我就答返你,外國既數據都係由外國政府公布,基於各國政府既creditability 都係一樣有問題,而且過接種率對係各國政府都想見到既野,係conflict of interest 既情況下,我個人係所以政府公布既野都唔會信

我第二點其實同第一點係coincide,反對你成日話我係到spin,係你無能力處理複雜既句子同logic姐
我講左好多次啦仲有連仔鍾意拗
有冇醫護人員睇完呢個post覺得好似平行時空咁
講到好多人打針出事 又死人又中風
但現實一個case都無見過
一切都係give and take,到有side effect 出現個陣,你就好後悔自己今日既言論
你覆條果條友個個疫苗po都會入黎反疫苗
根本從頭到尾,都無一個連仔駁到,現階段打針既人,都係cheap過slut,免費做白老鼠既傻閪為所有藥廠提供數據啦我地下一批打疫苗既,希望我地會記得起你地既功勞啦
如果呢個問題困一世,都幾閪野
咁你不如收皮 直接話全世界都係垃圾 你最撚勁咪得
有數據又話造假 全世界都推緊又話外國未必岩 官方嘢全部唔信
反而連登仔鳩up話好多人中風就信到十足
同藍絲一鳩樣 淨係信自己想信嘅嘢
你之後打其實都係試緊藥
試緊長期副作用
記得成世都咪打
你講得無錯,因為到真係出事個陣,只有你需要為你打針既決定負責

所以不嬲最理想既做法,就係等啲傻仔打晒,等下一代改進左既疫苗先接種
Btw,你都幾可憐,大學無讀過Game Theory? Among all possible scenarios,唔識揀一個對自己最有利既option?走去take啲無謂既風險你係得既
四任既管治風格
第一個9up引港人落疊
第二個咩都唔做住,一味搞顧問報告
第三個引入鬥爭元素,以騙蓋全
第四個瘋狂鬥同造假
到下一代你呢啲人又係繼續等 講經咩
正解
全世界食緊藥嘅人係佢眼中都係試藥白老鼠
佢講出嚟仲覺得自己好撚醒
尷尬囉又係呢啲comment 又loop返轉頭

用一啲well developed 既 medications 同一隻只有一年時間既貨仔比較,你覺得有可比性咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞