政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
全球政府為左收錢夾埋做戲
BNT副作用係勁過科興,做樣打下就打科興啦
Rip
Take care
識個藍屍打4兄後都係血小板減少, 隻腳瘀咗,黑哂,西醫話返屋企觀察
同個陰謀論者講道理其實你地都有責任
push ....
P牌。信1半。
肺心腎
武肺病毒本來就係攻呢三個位,所以點解肥人特別易死
同"有點傻"有得比
真?
請各位由最基本研究清楚支針入面有咩成份、去非主流頻道睇較少被過濾的資訊,包括家庭醫生治療打針者的各種個案,打針者副作用生活不能自理、官方所謂既效用係咪真,死亡率點解打左針後不跌反升,最後你會明白呢支係毒針,萬一打左針就好難逆轉,點解打左都係中招?所謂病毒只有經外來針管注射入體內才會感染,人體抵抗力比你想像中強;而且動物實驗從未成功就投入使用,當年流感針死5-60人已經要回收,現在單單美國已有過萬人打針後死亡,點解四大藥廠繼續派比全世界唔回收?

任何人類包括老中青健康同有病都唔應該打,而且要抵制到底,如果凡是不求真,唔問點解同用邏輯質問,只會相信權威、相信主流傳媒,你只係無知地參與緊DS既減少人口議程。
然後Trump 其實出盡奶力想踢爆呢件事,依家Trump 團隊嘅律師 醫生 記者 全部都唔推崇疫苗,仲有好多關於藥廠同疫情嘅黑幕爆緊出嚟,當然黑幕就唔只呢啲啦
可憐嘅trump trump係大選「輸」左之後就冇人理
Arizona洲審計就嚟有結果,嚟緊八月美國好多大事嚟緊
想食花生嘅可以follow Trump團隊兩個律師嘅telegram

https://t.me/SidneyPowell
https://t.me/linwoodspeakstruth
堅定流
你啱啱瞓醒呀?
依家香梗仲邊有傳媒會報(明知正苦嘅目標係谷針)!
呢個post好多正苦關公
你醒未啊 我話social media 自己post ar ching 人傳人,group 傳group 唔係新野啦
真假只有佢自己知,但一百萬個打針嘅人當中就肯定有幾十個直接因為支針而死,呢個事實,亦係所謂嘅風險 ....
睇你好唔好彩架姐
朋友血小板低, 西醫話未有研究、唔知成因, 所以冇得醫
朋友後來睇中醫, 做針灸, 飲花生衣(增血小板)湯, 依家好返啦
不妨揾個可靠嘅中E師, e.g. 港大/中大/浸會嗰啲診所
香港人傾向報喜不報憂,加上對自己無利益,通報事故唔係佢地嘅 first priority

加上醫生嘅解釋無凌兩可,令佢地都唔太肯定係咪有關(即使心中有數,一個健康嘅人打完針後中風,唔關支針事嘅機會率係幾咁細)

所以畀到盡都只會係 private group 度 share,alert 自己嘅親友
原來花生衣咁有用 ....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞