政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
four興梗係唔恐怖
因為身邊冇人會選擇打four興
巴打有冇去醫院?
我公司班人就係咁,我老虎都唔打
我朋友個老母打咗 依家日日洗頭都甩頭髮
有,call埋白車,但驗左血同心冇事;出院之後果幾日都唔舒服,去左睇私家專科,都冇事,但個醫生話唔排除係枝針反應,因為始終技術新,佢話佢地都要睇返美國數據先可以了解有咩副作用
識人打完針之後果晚打丁射咗三十幾次
所以唔打第二針,希望等啲抗體慢慢冇(雖然而加冇事,但驚會再嚟多獲)
老豆之前日日提住話想打針
又話問下醫生打唔打好
自從見到個朋友打完出事死埋之後
而家提都唔敢提
呢種真係震撼教育黎
新聞報嗰d就話三唔識七
唔知佢的健康狀況係點
死左都可以話佢本身身體有問題先出事
但係當自己的朋友琴日未打針之前仲行得走得
今日打完針之後就要去醫院探佢
過多幾日就死埋仲要冇錢賠
就算d磚家點樣講話唔關支針事都唔會再信啦
睇成個post全部都係聽人講
身邊朋友,同藍絲無撚分別人講佢地又講

唯一認同政府封鎖消息好撚狗
其他一律當廢噏
副作用都唔係第一日知啦
自己思考下打定唔打都要上連登圍爐真心戇鳩
叫藥廠唔好賣疫苗畀香港,再叫美國制裁輝瑞
take care巴打
btw其實有陣時會唔會真係我地自己panic嚇自己先出咗呢啲side effect?
唔需要明
人地打咪打
唔打咪唔打
一定要做對立?
我老豆打完繼續睇cctvb

有日我放工返黎聽到佢鬧隻病毒仲有變種,
我話係呀咁早打針托柒咩,佢收聲之後唔敢再提
咁你老豆身邊應該冇人打針出事?
個個留言都話"個fd xxxxxxx"
一係就"有醫護fd xxxxxxx"
屌你鳩up完都攞下證據啦
醫院圖又冇 證件又冇
真係鳩up冇極限
其實連登仔好多都同佢哋最憎既藍絲廢老無乜分別
我肯第一次出事;唔係panic;因為果陣我打完,完全唔覺有問題,但冇拿拿心跳到130。自從呢次之後就真係成日panic;過左成個月先無咁驚,我有個同事打完第二針同我情況一樣,次數多過我,但佢而家都冇事。有一個朋友無心跳快,但會痛,so far佢而加都正常返
deep state?

佢有同事打科興死左
以為佢唔諗住啦打點知去左打復必泰

不過之後冇再聽到佢講同事/朋友點,提都冇提
探下體溫正唔正常
如果隔日都有低燒跡象, 可以食兩粒等效必利痛
最多都係睇醫生拎消炎止痛
冇咩可以做到
連登啲00後智商係咁上下
我有朋友打完之後變左xmen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞