政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
想打台灣個隻
其實如果真係驚副作用既
可以等出年睇下會唔會黎美國Novavax疫苗
老燒頻道有講安全又少副作用,甚至啱老人家打
技術即係台灣國產果種蛋白疫苗,可以睇埋台灣人打完既反應再打Novavax疫苗
副作用長遠有幾多未知
藥效唔長 半年一年可能要補針
其實好難去打wo

依家政府一味谷數想通關 交政積
D數據好似中國標準咁一樣可升可跌
我就唔會信政府交出黎嘅資料

好似打左針沒耐就死左個班 有幾多個係關支針事?
政府答你一個都沒
去打嘅人係咪真係信佢地沒食早餐所以先死
因工作被迫打嘅人值得同情
沒事沒幹去打嘅咪當驗下腦 測試下運氣囉
認真?
成個post得你一個有圖其他全部聽姨媽姑姐講
你可以唔信,就算有圖都可以係假
樓主唔洗走,或好多疫苗撚自己或親戚朋友巳賴嘢,良心都過意唔去,自己冇事唔代表人地冇事,千祈咪推人地去打
外國打針為防疫
香港打針為堂食

我身邊都有好多朋友打咗
冇一個話心口痛
最嚴重都係朋友老母五十幾歲,仲二百幾磅打完
頭暈頭痛咗幾日,去急症室睇完check過晒冇野,休息咗3日之後都冇事
呢個已經係最嚴重既反應
九成喎。
咁誇張
成個post都係我朋友
⋯⋯我中過4個字
你估強國/香港會想你地班奴隸死咩
其實呢啲嘢都係要政府公布
本身蘋果仲在生嗰陣,都係收政府啲料,最多再跟進報導下啫,不嬲唔存在咩嘢獨家消息
問題只係在於政府話唔再官方公布啫

同埋真係要講,百份反而係反疫苗反得仲多,不過呢排都好似收晒聲
其實以蘋果嘅報格,佢哋反而係支持打針多
你睇下一開頭其實係黃絲議員最支持抗疫就明
首先要知道「左」係乜先,佢哋個立場一定係支持抗疫,講求群體合作性、世界大同,根本你簡單睇下美國政黨立場已經明
咁一定係冇事多過有事嘅
如果有事多過冇事你佢就一撚早收咗皮啦,呢啲嘢係好natural嘅
係又好,最怕係爭少少佢會逼埋剩返嘅人打
政府永遠係唔會知足,由其呢個港共政府
你呢啲政府公報既數據,好難令人信服啵

佢自己話87%姐,實際係幾多冇人知

連仔仲學人講批判性思考尷尬囉
好奇下急症室個處理方法
打完有一日假
其實冇咗蘋果報呢啲新聞政府真係為所慾為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞