政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
加拿大一定要打針先俾入境。
Well developed嘅藥就唔會有hidden side effect?
佢意思係每一萬人有0.03個
所以應該係將第一針個人數除10000,再乘0.03 就係真個數字
純計學上有人一種可以describe 呢種情況,如果confidence level of medication effectiveness 去到95%咁我咪相信佢呢隻疫苗有用囉
唔需要懷疑
全世界27.1%打左疫苗
好似兒登仔講咁多人出事接種一早停撚左
你又信佢啲data
藥廠咪都信唔過

圖呀拿,我打完即場暈左,心口唔舒服左成個月
冇撚錯,你同我終於去到final stage, 根本就無需要打疫苗

後悔未?
你自己有冇睇過? 定係求其search份似樣嘅journal當答左?人地講confidence interval 同我問你hidden side effect有咩關係
你講到要去到第二代先打 咁第二代你就係咪又等佢做哂research講緊可能10年計啲時間去等
利申 medical MO 唔使諗住大鳩我 我睇journal多過你覆po鳩up
我講緊藥啊on9
同埋係反諷緊你嘅思維

條友講咁多廢話 個總結就係佢覺得可信就可信 佢覺得岩就岩 其他全部都係造假 fake news
真可憐呢到啲連仔一味叫人打針,笑左
慢慢打啦cheap 過 slut呀咁笨柒唔收錢做白老鼠
一定係一生最後悔既其中一件事
咁又點
有幾多個你依啲例子
我係data見唔到係significant
上面啲連仔咬緊我呀陰公
有冇諗過點解你見唔到呢啲case?仲信政府
係 全世界都推緊打針 全球越黎越多人打 全世界都係on9
你就特別醒 拯救世界靠你
覆診果時醫生講比我知呢啲野政府係唔會報你唔會搵到data
醫生最後有講係咩問題再加打針先導致不適?

利申, 打左一枝BNT, 係手痛左一晚同明顯體力下降左兩三日
影黎discharge slip嚟幫下佢寫咗咩diagnosis
想知
全世界聽講都係得27.幾%既人口打左(上面有人提過,我唔知真唔真)但我當係真既話,咁接種率都好慢但都好既,搵啲自告奮勇既人打左,藥廠先有再多數據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞