政府已經封鎖晒疫苗副作用消息

1001 回覆
2446 Like 95 Dislike
去睇睇好wo
邊間醫院
信外國野都好過信你啲朋友個朋友啦下話

我朋友個朋友打完人又高左自信心番哂黎添呀
仲要比240, 唔比用樽仔
其實一個月都係千幾蚊

不過私人驗就貴好多
過一半都夠玩死人 睇個勢一定過
政府揸住社會大多數人期望重啟經濟 開關blah blah blah 個道德高地
我無必要說服你打針既副作用,但我個人就唔會係現階段打你鍾意使免費白老鼠賤過slut既係你既事
心理作用
有冇食早餐
有冇唔夠瞓
乜咁魯莽咁早打,咁多連仔幫你試針,等佢地試晒,提供晒數據比藥廠等藥廠改良完先打嘛
佢哋唔會諗真係有人唔適合打疫苗
有咩事應該都後悔唔到
朋友既家人打完10日左右就中風,中年男性冇長期病
我都中過
有無做過body check 先

本身有無長期病?
你當初:政府data信唔過 冇批判性思考
加上你後面回覆指全部政府疫苗data都不可信

我反駁你:咁唔通全部政府data都唔可以信,先叫有批判性思考?

你指我言下之意係我係信政府唔怕嗰啲,暗指我政府講乜都信
所以你個邏輯謬誤咪係 反對盲反政府=盲信政府
但中間仲有好多空間
都係個句啦你女友勾完佬再唔見左人,佢講野你都會再信佢咪得
封左仲衰過唔封
個個都話個fd既fd出事
無人知真定假
有做過,冇塞血管冇高血壓
之前照過個心 report 有寫mitral regurgitation, 但medical insignificance
係咪唔應該搏
所以就算殺咗佢
佢條屍都可以破壞血管
我理撚得你信唔信佢
我重點係你犯咗非A則B嘅錯誤
然後係咁spin走 呢種咁柒嘅行為

Btw你女友就勾佬姐 有個咁冇腦嘅男人
但唔好假設我都係thanks
識人打完第二針一星期後去行山死左
死因當係猝死
依個po d朋友個個都話出左事
就乜圖都冇
我身邊打左針既全部都健健康康
好撚柒呀你,講野扮有logic既人真係好尷尬

你個人都係宗旨都揸唔緊啦,仲學人講政治,講學做人,你都係返去食屋企、住屋企、用屋企算啦

你有冇女友都未知啦,但見你咁信女人,我勸你小心啲啦,用人不疑,疑人不用呀咁簡單既野,都可以嘈咁耐,你都係想幫政府谷針姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞