因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
唔會一科dishonesty 就term你
Ching你好大穫吓喎
曾經有一個fd都係dishonesty 俾人term 左
不過寫唒求情信 個理由又可以接受 入番同一個faculty
End up好似由yr2重新讀 但head prof講過佢唔可以take minor/ 轉major 兼限制佢in-take credit 歷

會有U收 其他科可以transfer credit
但間U最小降會一個tier
Interview 一定Q你 自己誠懇啲認錯
幫樓主
當年有個course係4xx人讀
2次midterm都有人出貓
Final就有個house有組織咁幫人出貓 至少有30人用同一個方式作答
最後個house既莊員應該係midterm有出貓,final又係主謀
所以比人term左
但佢下一年用舊hulas 成績去左另一間uni讀
最後解釋返都冇野 不過被人笑足成個sem
點都好啦 做foodpanda都好過做狗啦
lm
個人鳩估樓主衰咩
1. 樓主係慣犯,唔係第一次畀人查到出cheat
2. 樓主係槍手,幫好多學生代考/代做assignment
3. 公開比賽essay抄翻嚟,影衰學校名,學校揸正嚟做
鳩估 可能係搵槍手寫文考試幾十次比人一獲舉報
係香港拎白卡,其實有後果咩
講咁耐樓主都仲係唔肯講衰咩
樓主做左啲咩先可以terminate
你作為scholar舊文當新文咁出嘅時候咪即係呃緊讀者同期刊
我真係只想知道究竟做咗咩可以直接terminate
你偷人paper拎去發表?
你嘗試偷學校試卷?
含撚就有份
下 我估咋喎
佢哋都幾弱智下
你條仆街唔值得有第二次機會
大學? 哈
冇rephrase直接抄晒都未至於term啦
最多咪course fail
樓主肯定係衰比assignment plagiarism,考試出cheat更大獲既野
呢d人就係咁,爆大獲就搵人問,但呢樣唔講果樣又唔講,咁唔合作幫條撚?建議自己屎自己執,由得樓主死,反正都係條友自己攞來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞