因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
考試出貓都唔會terminate
你次次考試都犯?
正常抄功課頭一兩次根本冇人會得閒搞你,最多私底下扣分或者零分考試俾人捉到就麻煩啲,可能會見board,但初犯多數都應該冇乜嘢,搞到俾人term一係就慣犯一係真係好大鑊
點解你要咁做
香港唔熟
外國其實都有機會
尤其是年級細嗰啲科
通常prof會叫你過去傾吓計
叫你自己認咗佢分功課當零分就算數
如果唔係就揸正來做上board開file
咁嚴重通常都final出貓啦
身邊有人final出貓比人term 非三大
其實我都唔明點解佢地要咁做,但佢地心態係你唔做係你個人唔識變通,佢地係醒目,唔係誠信問題

根本好多人唔當誠信係一回事,大把大學生偷呃拐騙
身邊有人final出貓比人term 非三大
留名!
More
想知樓豬玩咩玩到俾人踢出校
我都係 會唔會識既
Final出貓嗰科fail見panel再記個mark咋
可能樓豬連續十次出貓斷正先會咁
可以開估未?
freeride就抵撚死
攞source抄考既通常都係q&a式assignment姐
essay或者paper呢啲正常智商都會自己寫
最多都係抄下其他人point 一路睇一路rephrase唔會直抄
係得啲中国人先會直接copy and paste
唔知係on9到唔知會比人check定係英文太差
樓主偷入professor房偷試卷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞