因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
通常比人周到考試出貓同plagiarism 幾耐就會通知?
大概知你衰乜之前有同學同你情況一樣
咁講啦
下世小心d
Hack到算叻仔,如果係爆格,唔洗坐監算係咁
知道有人就似咁衰左,考試期間在廁所上course webpage 被發現。
條友嘗試話,可能係自己用完學校LAB部電腦後無log out, 結果個account被人用左 ...
點知學校跟住 check 埋出事時個IP ADDRESS ....
冇咁嘅知識技能就唔好學人講大話
記返起讀u個陣唔少人為左住hall改地址
講經咩
學術界好多dishonest 都唔理架啦
睇下人面同財力夠唔夠架啫
XGU 之前咪假數據無人負責
所以是但啦
轉行啦
有咁醒唔撚使出貓啦
IP address可以查到係部手機上網?
應該係MAC address?
個post咁多人話知咩事又唔講
嘩!香港學術界進一步同支那接軌。真係可喜可賀

真心做學術研究的,真係唔好留喺香港啦。去外國搵食仲好。
X2, 追左廿幾頁都未有知情人士爆料,
BTW, 有個話樓主整份假ielts報exchange/course, 又消失左
多左文盲都睇得明你睇唔明?
唔好講多左係咪睇戲睇太多
有時捉到出貓請槍抄野, 都係F你甚至降grade算
ug year3升year4, 俾人落record academic dishonesty到terminate
唔係F你, 叫你defer再黎, 或者見board前/見board俾人叫你自己quit
基本上就係院校認證人格誠信破產, 點樣講多咗
啱啊但係唔會係任何institution check你身分證就搵到
屌那星
成個post樓豬都唔講個原因
咁除咗自己間u 咩機構會check到
再讀過啦 ,答自己呢幾年返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞