因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
AD 可以講定 你下世小心啲
其實我覺得self plagiarism 喺undergrad功課上應該要俾course co揀optional
你話有機會出紙就話姐
功課好多時只係考你識唔識
高分嘅 唔in都入到啦
樓主主張地平說?
去野雞啲record冇咁齊
真,一般學校好少會咁整死學生,講真,佢fail你都要寫報告同學校講點解會fail呢個學生,一般抄襲最多叫你重做或者係retake呢科就算。
去到落成績表咁大件事應該樓主隱暪左啲咩,或者已經係重犯過幾次,prof都唔再俾機會
即使fyp抄都好似會出事,你交前指導老師會睇過先交上學系,prof見到抄會叫你重做過,一般唔會直接死刑。除非prof同你關係差到仆街,就會咁整死你啦
留名等知情人士
留名想知樓主做完咩先可以咁大鑊
香港改過名身分證會show 到的
一定要補埋改名契
唔好話去銀行開個account 都要要你比
其實好正常,大部分prof主職係做research 寫paper,教書係副業,得鬼閑理ug d course咩,全部扔俾d pg 搞pg都曾經係ug,大家知咩事,都隻眼開隻眼閉prof最後咪負責跟分俾grade
去外國讀,如果真係問起話XGU 政治逼害
其實讀D野雞少少嘅大學可能好D,感覺上歐洲D大學/學院可能好D
非禮prof 偽造文書
炒都唔轉下字眼?
肯定係有組織性咁代人考試哩類野啦。
去大灣區讀
佢9成係利用疫情之間既漏洞,有組織咁博懵,話幫人考試,點知唔出現淨收錢果類啦。
過咗大半日多咗咁多負評
樓主上水未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞