因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
佢有嘅話 依家就唔會開post問人哋
其實佢係抵死 已經俾人罰咗呢一次 都唔識檢討吓自己 仲想繼續講大話 呢啲人冇得救
咁咪即係繼續犯 dishonesty 囉
你啲取態,直接啲講,同樓主一樣咁垃圾
中肯
佢只係講個事實出黎
點解突然間咁多比人捉dishonesty的post
唔係容得下人考狗,而係串緊樓主同狗一樣無誠信
比人知無誠信應該得返popo會請
係有發生,係好多支那學生會做假,但佢講到咁普通再加埋佢講嘅內容就覺得佢係唔當 integrity 係一回事
佢去廁所個下出事
定事後大學再check web system ?
萬一係事後,唔畀係我屋企人係屋企登入左?
有log架
你知咩係大專大學?
定係你未讀過大專大學?
一早cap定圖/download咗先啦
好似比呀sir 見到拎住手機出黎
加埋個system 斷正
通常呢啲case 上到去見委員會
愈駁愈死
扮死狗反正輕手啲
拎住手機出黎
有fd個fd hack左自己好朋友ac拎左份功課抄係咪樓主
惟一諗到嘅學術原因係
你自己知新paper用嘅資料同理論係嚟自你之前出嘅paper啫,其他人未必睇過你份舊paper
佢哋只會見到份新paper無端端有啲喺background同introduction冇提過嘅experiment data同claim爆出嚟,想review都唔知你啲證據邊度嚟

Reference同credit唔單止係用嚟多謝個原作者,仲係其他人分析你份嘢啲理論基礎嘅線索
報讀code bootcamp
其實點解咁多人講重考DSE?
喺依件事上面唔考DSE直接報JUPAS同重考DSE之後報JUPAS咪差唔多
外國重視integrity 多過香港啦。香港都係表面講講就算
話對原本果行冇興趣同說服咗屋企人俾佢轉行。

而貴校又...
去台灣啲私校囉
聽人講啲台灣人抄功課當食生菜
做領導好啲
咁係寫得衰啫,同dishonest有咩關係?
咁都係100%自己果份姐
衰on9應該比你交番掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞