因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
樓豬已消失 唔好做傻事
傻西瓜黎,教統局有你讀U記錄
個時有兩個degree一齊收左我其中一間U未cancel都追到我仆街
如果個dishonesty remark左應該一查就見到
做得出呢 d 野嘅人多數唔會反省

只係會諗下次點樣唔俾人捉到

心態價值觀問題
推咗13頁,樓豬都仲未講自己衰咩

essay play jer最多咪嗰科0分要retake,究竟要衰咩dishonesty先可以搞到俾學校term
去到term就唔至呢啲啦
exam出cheat多數停一至兩個sem
睇下啲大學會唔會share個database囉
你可以賭一鋪嘅
Academic dishonesty leading to termination
唔係去餐廳食個飯倒瀉嘢咁簡單
喺學術界係殺人放火級嘅錯先會出現嘅判刑嚟
會唔會係拎餐廳黎比
樓主唔好做傻事
大不了唔讀
直接出黎做野可能仲好呢
做咩工後話啦 唔好諗埋一邊

利:口德邨邨民
呢啲好少事,冇可能會去到term
留名
到底搞得幾大 先會比人term

識人去廁所開note 睇 大學web system check 到登入
都係fail 果科就算
私怨 加埋唔抵得人地平日高分
死對頭 一時on9 火遮眼啩

但果時聽講有好多聆訊野
畢業果日見唔到掉野果個人

但其實都可惜 佢本身成績都好好
係,知你衰on9嘅多數真係會好心提你自己quit,轉u又一條好漢。
去到直接一刀斬落黎姐係成個committee都覺得留呢啲垃圾喺到會危害學校and 學術界
建議樓主返中國讀大學 見你academic dishonesty正正就係佢地需要嘅人 即收+1st hon with dean list
垃圾樓主潛埋水

準備考pc啦懵撚
話唔定係上到board仲死口唔認 投訴返prof針對佢轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞