因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
More
可能係JRP
唔讀仲有其它人想讀
係咪抄個course 位professor嘅paper 仲要唔認
條友連自己都呃埋
Term咗都成日出入poly 扮返學
報讀新課程,未完成嘅學位課程唔一定要填報,我之前報course問過,不過報之前應該先諮詢報讀學院

不過如果你報番同一間學院,份表問你有冇讀過,你就須要如實申報,到時都係走唔甩。你怕嘅就唔好報番同一間啦
襯未有record即刻自己quit U

但最後一段算把啦 樓主yr4喎咁都意識唔到讀乜撚野大學呀攞白卡啦
佢真人真係咁
同一份料唔可以二用 大學時期功課衰self plagiarism概念上係戇鳩啲 但係academic上你用1 set data係A journal出紙然後用同一樣嘢又扔去B journal出就會損害咗A journal嘅利益 所以先有呢個概念
應該係佢
升year 4比人term 呢個條件應該好難有其他人滿足到
yr 4 先俾人TERM走應該都好大鑊下 唔係抄下功課咁簡單
不如求下情算啦
我都係三年前知
唔通
樓主應該真係搞到好大先比人termbtw我有個group mate上個sem請槍比人捉到都係F左加學術不誠實落record ching你個fd慣犯?比人叫佢自己走咁癲
D人成日上來拎完料就走
隔離果個業主爆門post 又係無起因無下文
擺粒花生都好wor
你到底搞乜抄野唔記得rephrasing? 定係出貓?
你fd講到全世界都唔收, 咁仲可以點, 咪出黎做嘢囉
推到樓主既fd出來講
最憎人講講下
拎完料走
永遠呢d post會有人識樓主 / 樓主d fd
應該唔止
似係全部科(包括fyp)請槍 俾prof知道晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞