因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
出貓都唔會俾人term啦,你衰d乜
咩都唔講就要人幫你執屎
lm
讀u讀到你咁樣不如唔好讀,一黎7,二黎影衰大學生
佢係academic dishonesty
樓主可以搞到咁應該唔止唔誠實咁簡單又要唔誠實但又要蠢
而家講緊抄自己唔係抄人地
學校圖書館一齊考咁明顯
出貓,全份assignment copy都只係fail同suspension。去到termination一定係極嚴重學術罪行。
出貓都未計terminate
到底要做到咩程度先計?
成篇不斷抄reference唔落reference?
定偷同學功課黎交
Online learning 嘅話真係會唔知
唔洗驚,bill gates同朱克伯格都無大學畢業
偽造文書, 呢個似啦. 足夠嚴重.
學校唔想搞大報黑警/黨衛軍的話, 會academy dishonest term佐佢.
但如果係去到偽造文書刑事, 更多時候應該係報黑警/黨衛軍+academy dishonest term 兩樣嘢一齊來.

因政治立場俾人term係honor來

去in外國大學肯定有同情分加, 但首先要走到出去外國留學先可以用到呢個honor
Final 出cheat 應該都唔會terminate個喎,如果係真應該可以上訴,究竟做左d咩會terminate?
一聽就知你冇讀過u
一諗到樓主full pay16萬幾讀左4年得個吉就好撚想笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞