因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
正解
又唔係考高官ceo果d, 做份19工 2萬零蚊鬼check到
讀得差到比人term都聽過
因為dishonest 玩到term真係第一次
申請入學既時候實會問之前讀過邊度
讀過唔報
隱暪不良記錄
咁都叫冇做衰野
去考狗啱哂啦, 全港最大Dishonest 組織
睇黎你冇試過gap year
利申:Gap 左1年
同你講U 會問,見工更加會
你可以答廢青,impression 係點你自己諗
最大問題係唔知大學間會唔會傾偈
等間原來啲大學聯盟係有張黑名單
寫晒衰academic dishonesty嘅學生方便其他U去check嘅話
咁就真係唔使transcript都知佢衰過
夜晚爆門入 office 偷 harddisc 偷卷拎去賣?

利申 鳩估
popo幾適合樓主做一樣都係人格卑劣
係咪final俾人捉到出cheat?
連登教落, 係佢有呢個JUDGEMENT前退學, 等佢落唔到REF LETTER
下世醒目D
比人term 左去炸薯條比較實際
ug俾人terminate係好大鑊嘅事
另外開post嗰位個傾向似係想隱瞞件事, 再讀過書洗底, 呢樣真係搞唔掂

老老實實, 水電裝修車房機械維修飲食之類, 學門手藝都可以做到上去
dishonesty到俾人terminate, 要讀書讀上去, 銀行金融大公司之類難啲有你份架啦
但佢已經被人term左
唔好入番原本既大學 下世小心d
好簡單
做幾年野之後讀相關既top-up
有d你做開就收你
最緊要係睇你英文o唔ok
我都係 好想知樓主做左乜機會都唔俾
有無咁誇呀 因為無academic dishonesty唔比入境?
gap過,但過多一兩年已經無人問
其實只要一完gap year果份工/果間U問,
你答到
之後已經無人理
我就係讀得差差少少俾人term
我入嚟就係為咗睇人仆街
啫係樓主係重犯啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞