因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
追咗20頁都未知樓主衰乜
通常發生喺岩岩第一次去外國班人身上,應該係英文太差+唔知係外國對於academic dishonesty 咁嚴重+比人捉到嗰班人唔夠醒目
Transcript都出現咗
仲可以點計
樓主衰咩
搭單一問,如果臨畢業前先比人發現academic dishonesty會點?
你到底係衰咩?Turnitin 100% copy rate? 考試直接當Professor面抄人?
咁嘅品格咁嘅誠信
衰完AD都仲諗住瞞
你話我知佢適合返咩工
畢業證書收返,派返張印撚住academic dishonesty
去工聯會學門手藝或者學葛博士咁買學位,不過樓主

抵撚死
冇出現淨係收錢都冇academic dishonest, 只係直接fail左嗰科 除非佢話埋俾prof聽佢俾咗錢人請槍
我嗰陣無填扮gap year都比人問,叫我寫返落去
1. 香港報私立大學 恆管 樹仁果類 未必會check咁緊 但問到你點解term都要諗藉口
2. rejupas試下 academic dishonesty 作為學生身份黎講 未聽過有通報其他院校嘅機制 諗d連in都唔駛in嘅major 可能會好d
外國u都照試 坦白講 無人肯定個record係咪會傳出去嘅時候 你都要咩都報黎搏下架啦 每間u都係少少application fee姐
3. 各大院校都一定會比過足夠嘅機會學生 以後唔好啦 做返個好人啦…
係囉屌 搞到人咁想知又唔撚講
淨係求回報 屌佢老母抵撚死
就算cheat、collusion、請槍都唔會即term,最多叫你自己quit,比條生路你行,就算第日報其他大學都解釋到

正常係咁落:assignment扣分、assignment 0分、fail個course、transcript落record、叫你自己quit,最尾先係term

如果樓主唔係衰過超過一獲或者直頭無見board,應該似係偽造文書嗰類,唔報警但係即term
transcript落record、叫你自己quit,最尾先係term
應該叫你自己quit會先過落transcript
受唔住 short 咗?
可唔可以分享吓點樣出貓到俾人term?
讀咩要8咁勁
20頁都唔回應既P牌仔樓主應該係怕被人起
前面點都有一個係分身樓主覆緊
btw 祝你好運
係,year1,2 d濕鳩introductory course根本無人理,大家都係做同一份功課同一份卷,校方都唔會重視依啲科,年年都係一樣嘅功課同考卷。真係去到fyp ,或者原創性高既project 先會認真睇下
碌咗咁耐 樓主肯講到底衰咩未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞