因為academic dishonesty比人terminate 之後應該點好

824 回覆
25 Like 1325 Dislike
樓主不如講衰乜比人terminate先啦
同問
唔知你假膠定點啦
落得dishonesty record, 就唔淨止影響讀書
唔好咁天真諗著讀過另一間/出外國讀/唔提起就冇事
任何institute 攞你身分證no. 查下reference就知咩事, 除非你成個人睇戲咁改頭換面攞個全新身分
解釋gap year事小, 之後俾人發現冇申報dishonesty/校方唔接受解釋
就算係外國畢業都可以攞番個名銜走
讀都大遙距課程。學士畢業後到八大讀修課式碩士課程
final 出貓都未必會term啦,最多咪fail+落簿仔...
你一定係衰啲好大鑊嘅野,仲讀乜春吖
你講下衰乜我可能幫到你
我都好好奇
想知
樓主仲未肯講衰乜
肯定自己都覺得勁柒
x4 lm
有冇咁蠢唔識改少少當自己
我阿媽唔係你阿媽
你唔講
又俾人check到
又衰多獲
https://goop.ai/topic/9doM/Academic%20dishonesty%20%E5%BE%8C%E6%9E%9C

頭先嘗試搵下,都係好少事
搞咩去到terminate

唔使再諗讀大學
你去邊都好
一定會問你之前邊度讀過乜
然後多數會拎Reference
一拎就收得皮
一係就你唔講
一俾人查到又係收得皮

要唔check
一係去北韓讀
一係上大陸讀雞校就唔check
但間學好極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞