[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
請問用左美服se申請ac入日本ser(GAIA),係咪等於日服?
同埋想問點升lv最快,係咪淨做主線任?

狂推主線就升好快
同埋解下藍色十字任,
藍色十字任通常係職任 / 解放系統功能 / 解放副本咁
Thanks兩位巴打 今晚研究一下先
有隻加經耳環 80lv前都有用
有Early Access資格, 可以提早於 2021年11月19日 開始遊戲
問個好on9既問題 快捷欄唔小心移除左衝鋒可以邊度加番 技能搵唔到
即係而家24鎂就可以玩晒所有內容?
同埋想問下complete edition 同shadow bringers有咩唔同
PC嘅話 假設你冇改過shortcut就撳P
其中一頁就有 拉返落去hotbar
complete edition = starter pack + shadowbringers

好似係
好 thanks
打怪嘅時候是但搵啲食物食 會多3% exp 多除少補
其實想知有幾多人當左傳統rpg黎玩
爆完主線就棄左
食物?係咪周街有得執架 不過原來就咁跟住討伐手帳打都已經唔慢
好 唔該哂
去主城買999隻蛋
長期用
主城有啲npc專賣野食 去買一set 蛋
Thanks巴打 係咪去好似街市果啲地方就搵到賣野食啲npc?
係 續個續個禁應該好易搵倒
解解下任務去左玩日麻
I know that feel 解解下主線去咗賭場打麻雀
四折仲有3日完 唔好錯過
想問下買左完後收到email,
係咪唔洗unlock activation key先? 等70 lv 之後先再禁就得???
你可以試玩到一定程度先入CODE, 咁樣抵D
新手想問如果只係買左shadowbringers edition,係咪要補返個starter先玩到。

自己on9買錯,買左shadowbringers冇買到complete edition 買錯左可唔可以退錢,直接買complete
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞