[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
日任 電影城
如果主線30幾就開第二隻職升到30幾繼續做主線會抵啲
主線真係好多經 用隻60做主線會蝕曬啲經

1-15lv做下討伐手帳 之後打副本應該就好快30幾可以繼續主線
玩日服有無個種明明避左橙圈但都計中左既「lag」?
唔可以臨消失先避
而且唔係睇圈 而係睇boss 條技能bar
隻game 中技判定係server 判定
所以提早1秒會好D
唔係lag
而係原設定就係咁
依家入坑會唔會太遲?有無D咩錯過左就拎唔返既野
幾時都唔遲 九成野都可以打返黎亦唔太難肝
hi 想問樣野 係咪得windows有漢化
ps4係咪無漢化
PS:想入坑
我都岩岩開始玩,試下free trial先囉
x2, 玩咗幾日感覺幾好
最近打副本有時明明我同人地同時離開個圈 我判定中左 而佢無 想知係咪美服同日服真係有個1秒既「誤差」所以判定中左
可能係白痴問題,如果我PS4買左,PC係埋玩唔到,用手制買同鍵盤滑鼠玩會唔會好大分別?
得PC有漢化
睇人行動本身有dela,你睇佢同你一齊行,其實佢一早已經行左
想問下電影城係咩嚟?
日任MAIN QUEST (LV50)
打完2.0終章解放
因為多到仆街既CUT SCENE仲要唔俾飛
似睇電影多過打副本
傻仔買錯歐服complete edition
想問有冇人換美服
佢歐美日都係同一個服務之下
應該係睇你入Game玩邊個大DB
唯一麻煩係續月費要去番EU SE到
唔好去錯US
You can only enter codes from the same region as your square enix accout

入code彈呢句野
你帳號都要開番歐帳
但係遊玩內容係一樣
歐美日係溝埋一齊
除非你本身已有SE日或美帳
而入面有已有相關FF14野放棄唔到
唔同平台都可以共通玩, 但要每個平台各買一次Game

習慣問題, 玩呢類型既遊戲普遍鍵盤+Mouse比較易上手
手制要熟習下按法先會順手
想問玩歐服有冇香港人
身在英國
正常香港人唔會玩歐服
時差問題 你排副本人地訓緊教
唔知有幾多移左民既會玩
我用開手制既個人感覺
手制既手感係爽,訓係到打都得
缺點要時間習慣按法,打字唔方便

鍵盤滑鼠就各方面都方便 又容易適應
手制最麻煩係用要設定位置既skill, 比起mouse 慢幾倍
想問下有冇1-80lv升lv嘅教學?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞