[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
推主線就已經夠你升2-3隻80Lv
但係中間可以點升
主線打到紅蓮開頭
第一隻人先70
之後80想轉人打主線
又要升番50幾60先比交任
其實我依家主線先去到2.5,推主線期間洗唔洗每日做日任?定係就咁推主線已經夠
我玩緊歐服, 不過得42lv兼仲係free trial緊
有時間咪做下 唔係必須
收到巴打,另外想知grand company洗唔洗盡快升上Second Lieutenant?
升軍階影響你可以起軍團度買到既野

升到咁上下軍階會開放冒險者小隊
每個星期可以起冒險者小隊度拎d buff卷
但唔係一日半日就搞得掂 只可以慢慢升上去
請問各位知唔知道如果日本ac用Amazon pay 入水晶幣失敗要點解決?

已經試過用唔同既Amazon jp ac同唔同既信用卡都唔比⋯全部都係直接被取消左個訂單

明明買完整版都冇事,唔通真係只可以比人代充
有無彈咩原因唔得 或者跟住條Link做
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=16212
死宮 / 刷Lv相近既4人副 / 用副職打Daily

一開頭已經係跟巴哈咁買,佢淨係話要我轉其他付款方式
可能我要用webmoney比住先算
試到心都灰⋯
唔該曬
等24小時再試下先
不過應該等唔到聽日會先用web money 入住下次再試
過左送既30日冇曬日數
個FD 話等6.0先買玩,淨下我一個
玩住等囉
我同D FD都唔同進度
我就係4.0
另外兩個FD 一個就岩岩先玩到3.0 另一個仲要係2.0既最開頭
我自己一個玩都覺得唔錯,逐住劇情進展,覺得個個人都有血有肉,仲好似多咗班屋企人咁
推劇情推到悶個陣,又可以練下生活職
仆街 主線原來仲有24人副本 真係排撚到變骨灰都唔掂
歐服 新手2.0 好難頂
排副本有無揀到日語
原來本身淨係揀左E… 唔怪得練埋坦職排到300分鐘都打唔到 多謝巴打指點迷津
仲有睇時間 同職業
Gaia 夜晚最多人 最易排
凌晨日頭就難啲

Tank同補多數秒入
DPS就
Grand company戰隊係咪做完challenge log有機會先出新人?尋晚做完fate,冇新人比我揀,依家仲差一個人先打得
唔係,做不同事出不同人,但都係同一個pool抽出黎:例如你經常去金蝶,新人就會成日出某幾個人,即使你reject佢,下次仲會出黎。
https://ff14.huijiwiki.com/wiki/%E5%86%92%E9%99%A9%E8%80%85%E5%88%86%E9%98%9F
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞