[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
佢話有機率會出新人,係指我每完成一個類別嘅其中一個任務,定係一個類別嘅所有任務先有機率出一次?
睇挑戰筆記 食左指南解一個就必出好似 唔食就睇運
當你食完之後去金碟玩水遊戲伶100 蚊就出
原來係咁,我依家已經滿8個人,會唔會有啲人特別勁值得刷另外訓練到咗cap,係咪就揀comprehensive嚟升lv?
數值一樣,但部分NPC外觀係「獨有」。要做特別任務,先會開放等級上限,最高到 lv60。
想問下
係灰機見到d理符任 3.0城果到
採集任務佢寫有3個
但點解去到npc到接就得2個揀嘅?
想知有無人玩多角色 一個角色做哂啲每日都無哂野做
練生產打下塔打下Erika都夠啦
想問6.0係咪無得散買,啱啱入坑想買complete+6.0
第一隻職白魔終於45lv
暫時感覺補血同wow牧師相似,快上手都好易玩
所以想玩到3.0個陣轉玩占星玩鋼琴手
6.0得單買咋喎 依家係預購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞