[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
巴哈SER都有香港公會 你可以搵下
大家都係Gaia DC就已經可以一齊玩
你有無揀錯買實體版
se store 同 ff14 game ac 係分開?
啱啱申請左se store 想試玩但入唔到
有意入坑想問下 如果唔識日文 識一般英文 建議用咩language玩?
請教,如果仲係試玩23lv,應唔應該而家入手?定成日都會有類似減價應該買咗先?
國際版美、日、歐共通
你可以揀日服server (eg Gaia),但遊戲介面language用返英文
係分開喺 se store 買 game code 再喺game ac 度入code ?
Mogstation登入入code
有冇巴打用歐洲ac,買錯咗code ,50蚊放
我明明係揀香港,點解我買果陣同飛去EU
我都差d買錯
應該係 好彩買唔到爭啲買咗歐洲版
it狗既錯
所以先起第一頁直接貼晒Link俾人撳入去買 實唔會錯
唔好意思想問多樣野
經se shop買同直接mogstation買有咩分別
Mogstation係用黎辦理一般手續/服務, 無得買Game
官方得SE-Store係賣Game
睇到了
見到Upgrade via Mog Station同Purchase Physical Copy Online
以為係兩個途徑
麻煩你唔好意思
想問係咪建議「正常遊玩」咁體驗遊戲 而唔係買個啲tales of系列直升70玩較後期內容?
唔建議直升
直升左都要玩故事開啲game 既function
唔建議skip故事
呢到有冇Aegis公會收人
玩左兩個月就完4.0
好期待人人講到咁神既5.0
想試下玩 見steam有3個應該揀邊個先岩?
呢期唔建議揀steam 因為無折
你可以去官網買 , 第一頁有晒Link

買FINAL FANTASY®️ XIV Online Complete Edition就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞