[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
你買埋starter就無問題記得唔好買錯區
thx 見到個edition$24就買左,冇睇清楚兩個都係$24美
如果我想用ps4玩
係咪首先要買滑鼠同keyboard
之後psn dl 個 free demo
之後起官網申請acc(揀日/美/歐係咪都冇分別?純粹揀個易d貨金就得?)
之後再起18/8之前買埋個full edition版(依個應該要起psn 買定網上買好?
上網睇好多都係pc版教學
但就無ps4版
用手制玩都得.
你鍾意可以試下先買Keyboard Mouse

香港PSN 會link 去 NA (美國) 的SE Account
ps4 同pc 一樣都係咁申請架o者.
日版試玩可唔可以買steam code轉去steam度?
因為6.0出黎之前玩唔哂3.0同埋課金方便d

依家4折買完整包+6.0擴充包同之後買6.0完整包包哂之前dlc係差唔多價錢?
爬文見到steam特價6月先過
想問下 Ps 既 Complete edition
係唔係都係redeem code 先activate? 定係直接升?
唔可以, 日帳只可以買返官方日版
4折完整包+6.0資料片一定貴過就咁買6.0先出既完整包
但前者可以買完即刻玩, 後者要等到11月尾先有
買完都係要入Code先activate
起Mogstation度搞
尋日朝早開人
幾個鐘已經30lv
係咪一路順住主線升到50再轉自己想轉既職
ps版同電腦版係咪唔通嫁 要分開買
咁大家係咩ser
香港邊到買好?
好 唔該ching
打Gilgamesh個怪盜支線啲演出鳩得黎又幾正
新手準備玩
想問下有冇dc個啲加
sor啱啱見到了
完全未玩過
係唔係可以去https://freetrial.finalfantasyxiv.com/na/申請SE account試玩,
之後再去樓主第一頁條LIN買complete edition?

買果陣要申請SE member? 兩樣野黎
隻隻職轉職條件唔同 最好望下先
咩平台玩伺服器都係共通
呢度主要起晒Gaia DC
你指實體? 香港幾難買
直接買數位版啦
申請完SE帳號先再申請FF14試玩
可以升到60先入都得
之後後直接買?
唔明點解開acc同買game. 要分開
申請完SE帳號就可以買

world 最好揀邊個同埋多香港人玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞