[FF14][入坑時機10] 夏日Summer Sale四折優惠

535 回覆
9 Like 9 Dislike
果個先係真.主線 好撚正
想問下有冇人有玩NAser
人在Behemoth
想搵人一齊玩

另外一個朋友因為80lv唔想轉gaia
人在香港點解會揀NA SER
我今晚買黎玩
咁係咪姐係唔好係steam買好d
我見你地話玩返國際服日版
咁一定要上官網down?

第一次玩正版game仲麻煩過細個果陣玩翻版
好驚買錯版本玩唔到or去左d孤兒仔ser
入第一頁個Discord跟住step做就包無錯

其實都係睇邊種方便你
申請咩地區既帳號都可以玩到全部Server
香港玩家普遍都係申請美帳, 因為可以用到香港信用卡夠方便
美帳可以揀買官方版 或 Steam版
我岩岩已經係STEAM買左GAME
係Complete Edition黎
佢比左2個序號我
咁我係MOG STATION度入返啦
入左第1個係STATER EDITION既就冇問題
佢都顯示左A Realm Reborn同Heavensward係圈左可以玩
但我入第2個CODE係shadowbringers standard edition 就話The entered code is invalid.
而家後面Stormblood同Shadowbringers都顯示未買既狀態
咁其實係咪有問題
有無揀錯位入CODE? 呢個問題第1次聽
正常係兩個code都要入?
Mog station入面都係得一個位入姐
20個字既應該都冇第二個掛
冇事喇無啦啦又入到了
想問下入GAME果個ONE TIME PASSWORD係咪唔一定要入
預設係無姐係唔洗入, 有設定到先要入
依家想入返抗無折了
以前玩過下PS4要睇日文英文睇到好攰無精神玩
電腦係咪仲有中文化?
有無人用Mac係work?
Discord揾到漢化了
免費版玩下先頂唔頂到下次特價
下一次好有可能要10月, Steam特價
根據用過Mac玩既人評價 唔係好推薦
解主線解到要排duty finder好沮喪啲8人地城野野排半個鐘
你排d咩8人副
有d唔係主線必須打, 同埋有d過左氣唔會有人排
打到有個lv50任務叫rock the castrum咁除左焗等係咪冇撚計
一開波低LV啲sub quest係咪冇必要解? 係咪剩係解主線就得?
好撚多都係跑腿任 如果報酬唔豐富既話真係唔撚想做
恭喜你 已經打到黎呢度
呢個鐘數排呢個副本可能會耐d 同埋個副本都花幾多時間下
新手主要推主線同職任同藍色十字任就夠
畫面左上角會有主線同職任既提示
大字 = 主線 , 細字 = 職任
唔該哂巴打咁我周圍鳩行hea住等先
初入坑有冇話新手最好唔好玩邊個職?
本身鐘意劍盾所以想玩聖騎 但唔識坦既聖騎打副本會唔會比人屌到好甘?
冇咩人會屌
頭頂棵草係擋箭牌
一黎就玩坦會難少少 但問題唔大
唔會 我就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞